http://www.vatanbilgisayar.com/p ... ils.aspx?I_ID=46118
Bunu aldım taktım pc ye ne dvd ne cd okuyor ? Sorun nedir yardımcı olabilecek varmı?
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... ils.aspx?I_ID=46118
Bunu aldım taktım pc ye ne dvd ne cd okuyor ? Sorun nedir yardımcı olabilecek varmı?
Dvd yi takıyorum.3 5 saniye ışıgı yanıyor sonra sönüyor.Bilgisayarımda dvd roma tıklayınca disk yerleştir yazısı çıkıyor.
Az önce baktım döndürmüyor dvdyi ? Taktığım yönde dvd geri çıkıyor.Hiç dönmüyor içinde.
anakart bağlantısını sök yeniden tak belki olur
Tamam Sata girişli .Diğer yerlere takayım bir.
Aygıt yöneticisinde gözüküyor.Everestte de gözüküyor.Pc tanıdı dvdromu ama dvd rom çalışmıyor.
Sata girişini değiştirdim.Kabloları kontrol ettim yok anasını satayım çalışmıyor.Böyle aletin taa..
Vatandan almıştım geri alırlar mı ? Yada yenisini mi verirler ?
önce ikisaat ellerinden bişey gelmiceni garantiye gitmesi gerektiğini hasarın alıcıdan olmadığının onaylanması gerektiğini tamir edilemesse yenisini verebilceklerini söylerler 10-15 günde olur herhalde
Böyle olucaksa babamla gider ortalığı yıkarım.Babam acayip sinirli adam girdiğimiz gibi alırız :D
O ürünün vatandaki yorumlarına baktınmı ???
Yada internette araştırdınmı ?
ßence vatandaki yorumlara bakmalısın.
garantiye geline ilk aldığın 15gün içerisinde iade edip başka bir ürünle değiştirebiliyorsun. Sana sarı kağıt verecek T.servisteki elememan. o kağıt para yerine geçiyo(dvd'yi ne kadara aldıysan okadar) sonrada gidip başka bir dvd al kendine lg-samsung.
evet 15 günlük bişey vardı sanırım iade etmek için bi sor gidip
garantiye geline ilk aldığın 15gün içerisinde iade edip başka bir ürünle değiştirebiliyorsun. Sana sarı kağıt verecek T.servisteki elememan. o kağıt para yerine geçiyo(dvd'yi ne kadara aldıysan okadar) sonrada gidip başka bir dvd al kendine lg-samsung.
Ürünü verdim motoru arızalı dediler servise yollucaz dediler.Aldılar 9 gün kadar oldu hala haber yok.
şuan kullandığım sistemdede olmuştu durduk yere cd dvd okumamaya başladı .. master konumundaydı slave yaptım çalıştı ... sonrada yanan anakartın ide kablosu vardı tekrar onu taktım ve master konumuna geri aldım sürücüyü normal çalışıyor artık . başka bir ide kablosunla dene birde . olmadı jumper ile master i slave yap