arkadaşlar piranha modelleri ile ilgili her türlü sourunuzu yanıtlamaya çalışacağım. sorunuz varsa sorabilirsiniz....
Piranha Twix & Onix sorular-çözümler
www.piranhamobile.tr.gg sitesindeki forum bölümünden edinebilirsiniz
saygılarımla
slm. Piranha onix kullanıyorum. Ekranda RM diye bir sembol var sol alt köşesinde de 2 yazıyo kullanma kitabında böyle birşey görmedim internetde ki resimlerler de baktım bu işaret yok. Ayrıca seçtiğim melodi sadece 2. hat için aktif oluyo bununla alakalı olabilirmi nasıl düzeltebilirim. tşklr.
pıranha twix kullanıyorum kamerayı açınca kamera modülü hazır deil diye bi ibare çıkıyo yardım pls.
ben kemalİZER.2 adet piranha onıx cep telefonu aldım şuanda birini kulanıyorum bugün karşılaştıhım sorun diğer mobil telefonla görüşürken gürüşme kesiliyor bu kesilmeleri arka arekaya dört defa yaşadım konuşma2-3 dakka sürüyor pil kısmı ısınıyor ve görüşme kesiliyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
selam, pirenha onix telefonu bilgisayara bağladığımda nasıl web cam özelliğinden yararlanacağım. sürekli web cam yazısı donuk kalıyor ekranda. telefon zaten usb den bağlanınca sapıtıyor. sizde nasıl arkadaşlar ?