Arkadaşlar şu an dizüstü piyasasında ciddi bir kıtlık var. HP almayı düşünüyordum ama aradığım modellerin hiçbiri piyasada bulamadım. Bu modelleri (1115et 1144et 1146et ) piyasada bulabilmek için beklemeli miyim, yoksa gelebilecek benzer özellikte dizüstülere mi yönelmeliyim? HP almayı düşünüyorum. DV6 serisinde 1 yıl ücretsiz sigorta uzaktan kumanda , 4650 ekran kartı ve nümerik tuş takımı gibi güzel özellikler var. Bu modeller gelir mi? Piyasa ne zaman şenlenir?
Şimdiden yorum yapacak arkadaşlar teşekkürler.
Piyasa ne zaman canlanır.
Size bence daha iyisini önereyim, sonunda geldi:
Toshiba A500-132 CORE2DUO P8700 2.53GHZ-4GB-400GB-16"-1024MB HD4650-CAM-BT-DVD/RW-WVPRE
HP için ne diyeceksiniz. Önerdiğiniz model gerçekten çok güzel. Ama aradığım HP yi bulamayınca içten içe bir hırs yaptım galiba. Gözüm başkasını şu an görmüyor. :D HP modelleri piyasaya tekrar düşer mi?
Daha iyileri gelecek gibi gözüküyor. Daha önce link vermiştim yanlış hatırlamıyorsam, dv7 modelleriyle ilgili...
Linkiniz için teşekkür ederim evet vermiştiniz. Gayet yardımcı oldu , o modellerden birini de seçenekler arasına aldım.:D
bende hp 'lere baktım piyasada dogru dürüst hp yok, firma yeni modellerin dagıtımına baslamadı ogrendigim kadarıyla gümrükte problem cıkmış, en geç eylülün 15 'e kadar modeller piyasaya sürülücek,onları bekle derim fiyat ve performas bakımından iyi bilgisayarlar gelicek ,bimeks yeni modeller için kampanya yapıyo,cok uygun fiyatlara alabilirsin bimeksin brosüründe var bi göz at
hp ler dandik sürekli anakartı bozuluyor wireless ı sorun yapıyor bataryası bozuluyor tavsiye etmem
Size bence daha iyisini önereyim, sonunda geldi:Çok güzel laptopmuş.
Toshiba A500-132 CORE2DUO P8700 2.53GHZ-4GB-400GB-16"-1024MB HD4650-CAM-BT-DVD/RW-WVPRE