Arkadaşlar Ps 1 oyunları indirebileceğim site önerebilir misiniz ? Çok aradım ama eski paylaşımlar olduğu için bulamadım yabancı sitede olabilir bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.
Yalnız Cd ye yazıp konsolda oynamak için
Playstation 1 Oyunları
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 25
2,006 mesaj
Torrent sitelerini önerebilirim başka da aklıma bişey gelmiyo bu zamanda çok zor bulabilmen
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,248 mesaj
CD'ye yazmaya ne gerek var iso olarak indir. PS1 emulatörüne göster, oyna. Daha performanslı çalışır. Bir aralar PS1'in kurtuydum. İstediğin oyun türü önerebilirim. Elimde 100'e yakın CD var
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
İnternetten indiriceğiniz playstation 1 oyunları korsana girer ve bu forum sitesi korsan paylaşım veya önerilere izin vermiyor. Adminlerin tepki göstermemesi ilgi çekici bir konu..
İnternetten indiriceğiniz playstation 1 oyunları korsana girer ve bu forum sitesi korsan paylaşım veya önerilere izin vermiyor. Adminlerin tepki göstermemesi ilgi çekici bir konu..Bu forumda korsan sayılabilecek bir sürü konu var onlarca örnek verebilirim ayrıca PS1 oyunları çok nadir bulunabildiği için bu konuda müsamaha gösterilebilir sanıyorum.
CD'ye yazmaya ne gerek var iso olarak indir. PS1 emulatörüne göster, oyna. Daha performanslı çalışır. Bir aralar PS1'in kurtuydum. İstediğin oyun türü önerebilirim. Elimde 100'e yakın CD
Haklısın ama konsolda oynamanın farkı başka ya. Örneğin bi ara atari oyunlarına özlem duyup emulatör ve bütün oyunlarını arşiv olarak indirdim konsol oyunları pc de sarmıyor. Elinde varsa bana yardımcı olursan sevinirim arkadaşım
Yıllanmış Üye
1,248 mesaj
Haklısın ama konsolda oynamanın farkı başka ya. Örneğin bi ara atari oyunlarına özlem duyup emulatör ve bütün oyunlarını arşiv olarak indirdim konsol oyunları pc de sarmıyor. Elinde varsa bana yardımcı olursan sevinirim arkadaşım
Dediğinin aynısını bende yaptım. MAME Emulator oyunları. Bence sarıyo. Jeton için para vereceğine yanılmıyosam f5e basıyosun iş bitiyo:)
Sana nasıl yardım etmemi istiyosun?
Dediğinin aynısını bende yaptım. MAME Emulator oyunları. Bence sarıyo. Jeton için para vereceğine yanılmıyosam f5e basıyosun iş bitiyo:)
Sana nasıl yardım etmemi istiyosun?
Konuda da dediğim gibi internetten indirip cd yapıp playstation 1 de oynamak için oyun istiyorum arkadaşım yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle Crash Team Racing bulabilirseniz sevinirim.
İlgin için sağol ama download linkleri gitmiş
Yıllanmış Üye
1,248 mesaj
Para versen yapamam öyle bişi