bunun bana hiç bi katkısı yok ki .. :)
Playstation 3'e Yasak mı Geliyor?
bende sony rakip tanımıyorum çok kaliteli ürünleri var bence böyle bir şey saçmalık. :s
Sony mahkemede haklı görüldü.sony ürünlerinde lg ye ait herhangi bir patent ihlaline ve patent benzerliğine rastlanmadığı kanıtlandı.sony lg ye asılsız yıpratma amaçlı dava için tazminat davası açtı.17 gün sonra lg den bir anlaşma teklifi geldi.sony ise "lg nin tüm hisselerini verseniz dahi davadan vazgeçmeyiz"diyerek anlaşmayı reddetti.tazminat miktarı lg nin tamamen bitmesi için lg nin nakit parasının 3 katı olduğu basina açık olarak açıklandı.blackberry den sonra lg de batacak durum onu gösteriyor.
Sony mahkemede haklı görüldü.sony ürünlerinde lg ye ait herhangi bir patent ihlaline ve patent benzerliğine rastlanmadığı kanıtlandı.sony lg ye asılsız yıpratma amaçlı dava için tazminat davası açtı.17 gün sonra lg den bir anlaşma teklifi geldi.sony ise "lg nin tüm hisselerini verseniz dahi davadan vazgeçmeyiz"diyerek anlaşmayı reddetti.tazminat miktarı lg nin tamamen bitmesi için lg nin nakit parasının 3 katı olduğu basina açık olarak açıklandı.blackberry den sonra lg de batacak durum onu gösteriyor.
lg çok büyük bir firma neden böyle bir davanın peşine düşsünki demekki adamlar kontorl ettirmişler ki böyle bir sonuca varsınlar.
Lg bu davayı kazansa bile Play statıon ismine zede gelmemesi için bu konuyu el altından çözebilirler.
Ama yasak geliceğini hiç düşünmüyorum çünkü. Burda milyonlarca kullanıcısı var.
Düşünsenize Tüketici haklarında kuyruklar oluşur. Artık :D:D:D:D:D
www.deregezen.com
xbox ne be ps3 le yarışamaz aynı katogoriye bile girmez yani okardae
r sen xbox aldın die kendini awutuyon bence