PlayStation 3: Yeni güncelleme hazır!

CHIP Online
18-09-2009, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

PlayStation 3 yeni bir güncelleme hazır: Peki ama tüm sorunlar çözülüyor mu? Cevap burada...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/play ... me-hazir_15276.html

Resimlerle: PS3 Slim: Diyete girmiş PlayStation 3

Sony, PlayStation 3 için yeni bir firmware güncelleştirmesi yayımladı. 3.01 nolu konsol yazılımının PlayStation 3 Format Software aracının kullanımı sırasındaki istikrarı arttırması hedefleniyor.

Sony'nin bu güncelleme ile firmware 3.0'da kullanıcılar tarafından ortaya çıkarılan hataları düzeltip düzeltmediği henüz belli değil. PlayStation blog'unda firma, güncellemenin beraberinde getirdiği iyileştirmeler hakkında yuvarlak ifadeler kullanıyor.

Oyuncular 3.0 nolu sürüme terfi ettiklerinde PlayStation Network ile ilgili bağlantı problemlerinden şikayetçi olmuştu. Ayrıca kupalara erişimde ve çevrimiçi oyun kurmada zorluklar yaşandığı da söylenmişti. Bunun dışında bazı kullanıcılar belli oyunlarda çökmelerin meydana geldiğinden yakınıyordu.

Firmware 3.01 Sony tarafından seçime bağlı güncelleme olarak sunuluyor. Kullanıcılar kurulumu "Settings" ve "System Update" menü noktalarına girip kendileri başlatmalı.

Tüm konu: PlayStation 3: Yeni güncelleme hazır!

İzleyin: PlayStation 3 Slim - Reklam spotu

Resimlerle: PS3 Slim: Diyete girmiş PlayStation 3

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Güncelleştirmeyi yüklediniz mi? Çökme sorunu ortadan kalktı mı?

sertacs
18-09-2009, 09:07   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Benim cihazım eski kasa 10 gün önce 3.0 güncellemesini yaptım güncelleme sonrasında 2 ad orjinal DS3 kollarım çalışmadı biraz araştırdım böyle bir sıkıntıyı yaşayan çok kişi varmış sonrasında 3.01 çıkınca hemen update yaptım ancak sonuç aynı elimde 2 adet çalışmayan ds3 kol var ( orjinal ) ha bu arada piyasa malı dandik kablolu kol aldım o kol çalışıyor. Şimdi bu konu ile ilgili hiçbir açıklama yok ve bu belirsizlik benim canımı çok sıkıyor en azından sony çıkıp bi açıklama yapsa yeni güncellemede sıkıntı var üzerinde çalışıyoruz bekleyin falan dese eyvallah ama o da yok. sinirden makinayı camdan atasım geldi makinam garantili serivis aradım onlar da hayretle dinlediler ilk defa böyle bişey geliyormuş başlarına madem frimware çıkartıyorsun insan bunu test etmez mi Yazıklar olsun sana SONY inşallah bir yetkili okur da bu yazıyı bi cevap yazar