playstation2

HPQ-User
09-07-2007, 23:33   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

ali sormuş:
Sorumun yerinin tam olarak burası olmadığını biliyorum ama bu soruya sizlerden daha iyi cevap verebilecek bi yer olmadığı için burayı tercih ettim. Bi playstation2 cafe kurmak istiyoruz. İçerde 10 makine olacak. Bi okulun yanında yer bulduk. Sizce gelir gider durumu nasıl olur. Daha önce böyle bi iş yapmış bi arkadaş varsa elektrik falan kaç lira gelir. Bu cafeden ortalama ne kadar kar edilir. En kalabalık  olduğu zamanlar kaç saat aralarında olur. Hafta sonu daha iyi mi iş yapar falan.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
playstation2

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

Borga-x
10-07-2007, 09:04   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Öncelikle PS2'nin saat başı ne kadar elk.harcadıgını bilmeniz gerekir. Buda adaptöründe yazacaktır. Yazan watt değeri saatte harcadıgı elk.miktarını belirler.Bundan sonrası ufak bır hesaplamaya girer.
Okul yanlarında açılan dükkanlar sık denetlenır.Eğer başının ağrımasını istemiyorsan polislerle iyi geçinmelisin.
İş yaparmı demişsin yapar ama polis sorunu çıkmazsa tabi. İyi de para kazanırsın
10 makina sabah 9.00-Aksam 9:00 dersen okul yanında açacagın bır dukkan 12 saat çalışır dıye dusunuyorum.Hatta öğlen musterını oturtacak makına bulamazsın. Büyük ihtimalle hafta sonu okul donemınde yaparsın, ama yaz gunlerınde işin yarıya kadar düşebilir diye düşünüyorum.Bu birazda bulundugun muhite bağlı.

benersince
10-07-2007, 15:59   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj

çok güzel anlatmışsın borga arkadaşa bir uyarıda benden ruhsat seni çok zorlayacak öncelikle belediyedeki gerekli prosödürü gözden geçir gerisi kolay işler

blackhawkmilan31
10-07-2007, 16:04   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,472 mesaj

ben daha yeni lise 1  e geçtim.8.sınıftan biliyom.valla çoğunlukla herkes ps2 cafelere giderler.yani ii gelir yapabilirsin.ama benim gibi istisnalar int cafeye giderler.inş senin kurcağın okulun yanında benim gibi istisnalar az olurKahkaha