merhaba ben bir program yükledim fakat o programın masaüstündeki kısayoluna tıkladığım zaman please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original disc in another E: diye bir yazı çıkıyor. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. kolay gelsin.
please remove disc from current CD/DVD drive .....
ben de biliyorum onu.
kurarken yaptığım işlemler şöyle
program aldım içinde
Cambridge Prep.mdf
Cambridge Prep.mds
daemon408-139-x86.exe
benioku.txt
var. beni oku dosyasının dediklerinin de aynısını yaptım.
beni oku şöyle dedi
1. Masaüstünde Yeni Klasör açıp, CD içeriğini bu klasöre kopyalayın.
2. daemon408-139-x86 uygulama dosyasını çift tıklayıp, çalıştırın.
3. Açılan pencerede NEXT'i tıklayarak ilerleyin. Sözleşmeyi I AGREE diyerek onaylayın.
NEXT diyerek ilerleyin.Install diyerek kurulumu başlatın.
4. Hata iletisi çıktığında YOKSAY'ı tıklayarak ilerleyin. FINISH diyerek kurulumu bitirin.
5. Bilgisayarınızın SAĞ ALT köşesindeki KIRMIZI ŞİMŞEK işaretinin üzerini sağ tuş ile tıklayın.
6. Virtual CD/DVD-ROM / Device 0:
7. Select new image file penceresi açılacak. Buradan Masaüstündeki klasörün içine girip,
Cambridge Prep dosyasını aç.
8. Yeni kurulum başlayacak.
9. Cambridge TOEFL (R) Prep Launch Options penceresindeki Install the application your hard drive
seçeneği (üstteki seçenek) işaretli olsun. OK diyerek ilerleyin.
10. NEXT diyerek ilerlemeye devam edin. Finish diyerek kurulumu bitirin.
sonra bir tane Cambridge TOEFL(R) Prep adlı dosya oldu masaüstünde ben de ona tıkladım ki programı açabileyim ama tıkladığımda please remove disc from currentCD/DVDdrive and insert the original disc in another E: çıkıyor.
bazıları crack yap diyor ama ben nasıl yapılacağını bilmiyorum.
kimse yardımcı olmayacak mı bana. kimse mi bilmiyor nasıl yapılacağını bunun
Hocam öncelikle sorunun kaynağı şu: elinizdeki Cambridge mds. dosyasını Daemon tools'a mount ederken bir sanal disk (virtual disc) mount etmeye çalışıyorsunuz. Halbuki Daemon'un bir başka disk türü olan SCSI tarzı diske mount etmeniz gerekir. Aynı problemi yaşadım ve çözdüm ve bu küçük detay tam 1 günümü yedi. Aşağıda araştırmalarım soonucu bulduğum 1 dkkalık bir video var orada yapılanların aynısını yapasanız Daemon'da sorununuz hallolur. Kolay gelsin :)
link: http://www.youtube.com/watch?v=E ... ure=player_embedded