interneti açtıgımda bu hatayı veriyor
modeme int geliyor ama pcye gelmiyor
neden acba
ne yaparsam düzelir
please wait while you are redirected... Hatası
Kablonuzda sorun olabilir bir başka kabloyla kontrol edin...
modeminizin sürücüsünü yeniden yükleyin.
Şifresini değiştirdiysen bu hatayı alırsın orj ttnet şifresi 123456 bunu deiştirdiysen bu hatay alıyosun
bu sorun son aylarda iyice artmış durumda.sebep modem veya kablodan değil genelde.ttnet yeniden yapılanma çalışmaları yaptığı için alt yapı sorunu olarak göze çarpıyor.radius serverlarda sorun olduğu yönünde söylentiler var ama gerçek ne pek bilinmiyor.
bndede aynısı oluyor. zoom modem kullanıyorum. zoomun sayfası 10.0.0.2< buraya girip elle yapılandırma sonra şifremi yeniden giriyorum sorun düzeliyor..
Modem yapılandırma ayarlarınız sıfırlanmış. ADSL modeminizin 168.11.2..... gibi IP numarasını İnernet Explorer veya Firefox'un adres çubuğuna yazın. Karşınıza modeminizin yapılandırma sayfası çıkacaktır. Oradan TTNET'in size verdiği kullanıcı adı, şifresini ve diğer bağlantı türlerini girin. Hepsi bu kadar... Sorun halledilmiş demektir.
Emin misiniz? Çünkü biraz önce gördüm. garip bir ip ve password.htm ile biten bir adresi vardı. Modemin adaptörünü çektim ve taktım ve işte CHIP Online 'e ulaştım. Bu işte bir gariplik var çünkü eğer USERNAME'i değişselerdi hep öyle kalırdı. Ya da TTNET neden "please" yerine Şifre hatalı TTNET'e yönleniyor yazmamışlar?
Biraz önce oluşan sorun nasıl hallolmuş olsun?
Bende de var aynı sorun ve modemi kapatıp açtığımda düzeliyor.
Redirected yaz googlea sende bulursun. Benim sorunum dün oluştu. Hatırlatayım. Niye modem resetlenince düzeliyor? Eğer USERNAME veya PASSWORD dansa neden reset atınca oluyor onu öğrenmek istedim.
Ve bir sorun eskiyince yeniden oluşmaz anlamına gelmez.
arkadslarr elektrk kesıntlerı yuzundenn yada modemınn cok fazla acık kalmasıından dolayıı modemm kullanıcı adı ve sıfresını unutabılıyo.yada dıger varsayılan ayarlarnııbunları tekrarr gırdıkten sonraa buyuk ıhtımall sorunn cozulecektr .sorun buu dıgerrr sebeblerle bosuna vaktınızı harcamııynn ıyı calısmlarrr