Öğretmenler gibi polisler de aylık 39ytl'den başlayan taksitlerle bilgisayar alabilecekmiş. Pol-San (Polis Bakım Yardım Sandığı) üyeleri yerli ve yabancı 8 bilgisayardan istediklerini 12 veya 24 ay vadeyle satın alabilecek. Ayrıca cep telefonu, fotoğraf makinesi, kamera, mp3 çalar, plazma tv gibi ürünlerde satılacak.
Polise de bilgisayar
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.telekom da adsl'i düzeltirse artık herkeste bil+internet olur
En fazla 5 sene içinde Türkiye Teknolojide sessiz bir devrim geçirecektir.İçime doğuyor Allah inşallah yanıltmaz..
kotu motu iyi miyi:)dagıtılsın herkese ucuz mucuz pahalı mahalı işte sonunda bizde bilgisayar cagini bilgisayarsız gecirmeyelim.Benimde içime doguyor ki bir aksilik cikmassa ulkenin ayagı takılıp dusmesse gelecek 5-6 yil içinde cok seyler degisecek su teknoloji alanında ulkemizde.Bakalım hayırlısı :)Birde su her eve internet kampanyası baslasa cok iyi olacak.Bilgisayari olan bir cok kisi evinden internete baglanamıyor.Ekonomik sebeblerde var tabi bilgi eksikliği de var.Yani aslinda her konuda asil sorun bilgi.Neyse bu yazi uzaarrr:)
sizlere kolay gelsin...
evet bencede ekonomi her turlu alanla baglantılı.Merkez de ekonomi var o duzelmeden biselerin duzelmesi zor.
Ekonomide bir sıkıntı yok ki.Allah'ıma şükürler olsun o dönemler geride kaldı...Televizyona bakıp insanları kullanıyorlar..Bir dilencinin bile 2 katlı bir evi varken yoksul bir memeleket diyemeyiz bence..Şu anda Fransa ve Almanya ekonomisi bizden daha kötüdür....
Yanlış cevap; ekonominin çok da iyi olduğunu söyleyemeyiz.Almanya ekonomisiyle istersen bizimkini hiç karşılaştırma, çünkü aynı çapta değiller, anlatabildim inşallah. Bizim dünya kadar borcumuz var, bu paralar bize kalmıyor ve her sene bunların faizlerini ödüyoruz. Evet eskisine göre daha iyiyiz belki ama dış ticaret açığına dikkatinizi çekmek istiyorum. Geçen sene Türkiye dış ticaret açığını eski yıllara göre bir hayli arttırdı, bu kötüye işaret tabi. Ama olsun, yine de gelecekten umut kesmedik, kesemeyiz. Elbette ki bu borçlardan, imf den de kurtulduğumuz günler gelecek, umutla o günü bekliyoruz hep birlikte...
ya bu öğretmenlere dağıtılcak polislere dağıtılcakda esnaf ne yapsın?
NEden mi iyi ..Bu ekonomiyle Fabrika açıyoruz artık ayda bir tane..Almanya ve Fransa o ekonomide bu sene Fabrikalarında iflas edenlerin sayısı ile rekor kırdılar ve patlama bekleniyor..Ekonomimiz geçmişe göre çok iyi demek istedim ben.Ama şunu bil ki dünyanın en iyi ekonomisi bile bizde olsa yinede bir kulp bulup kötüleyeceklerdir...Zaten bizde tavsiye var icraat yok...
ekonomimiz geçmişe göre iyi ama vatandaşın bundan haberi yok bu bir; cinayet/kapkaç vs. zirve yapmış durumda, asayiş yok... daha sayayım mı? ekonomi iyi olsa bu olumsuz gelişmeler neden artar, sorarım size.
Sen Televizyona kaynana tarzı programlar ile süslersen ve insanların beyinlerini bununla meşgul edersen daha çok çekeriz biz...Cinayet ve Kapkaç bir tek sanırsam İsanbul ve Ankara'da var..İstanbul belli zaten..Eğitim şart tek eksiğimiz eğitim yoksa yoksulluk denen bu vasıf pek sorun değil..Fakirim diyipte kaç kişinin evi olduğundan haberiniz yok sizin galiba..
Geçen duyduğum ..
Adamın Anne Baba toplam maaşı 1.800
Ama yetmiyor diyor şimdi buna fakir diye bakar millet.Bende böyle insanlara Allah doyursun diyorum gözünü..
Allah gözünü doyursun değil de daha da versin desen daha makbule geçer bence. Bu arada eğitimsizlik evet gerçekten büyük bir problem ülkemiz için; ama eğitimin bu kadar geri olması sizce neyle alakalı? Ekonomi mi?
Bak arkadaşım sana şöyle açıklayım..İstanbul , Ankara ve Konya haric tüm illerde Öğretmen maaşları ile 2 senede araba alırsın.Ama bizim öğretmenlerimiz para beğenmiyor neden mi onun için eğitmek önemli değil aldığı para önemli.Ne kadar alırsa yetmez bu yüzden Allah gözünü doyursun diyorum.İnsanlar varki bir ekmek parçası bulduğunda Allah'a şükrediyor (Afrika daki İnsanlar)....Adamı bir köye veriyorsun bir yolunu bulup atama alıyor sen şimdi ordaki insanları nasıl eğiticeksin suçlu devletmi.Alışmışız dizimiz ağrısa devlet suçlu hiç suç bizde değil.Şimdi soruyorum sana eğerki sadece ve sadece şu sünnete uysak Türkiye Kalkınır "Komşusu Açken Tok Yatan Bizden Değildir" ....
Birde şu var ben öğretmen çocuklarıyla büyüdüm hepsinin altında Mavi altı kurtarmıyor.Eee sen tabi buna paramı dayatabilirsin..
Ahkaf antalya kapkaçta 2. sırada sadece istanbul ve ankarada değil bu olylar. ayrıca bi millet vekili 7.5 milyar maaşla ay sonunu getiremiyoruz diyorsa ona da diyin allah gözünü doyursun sadece ötretmenler değil.
Neyse konudan sapmayalım bence. bu arada öğretmenlere verilecek bilgisayarlara $150 kdv konmuş.
Abi olsun yani okadar da kdv bu fiyatlara nazaran bence hiçbirşey... Bizim gibi bilgisayarcılarda biraz ekmek yer buaralar zaten işler kesat...
Benim elimde olsa öğretmene de polise de bilgisayar vermem gitsin kendileri alsınlar. İstanbulda ikamet eden bir öğretmen için aldığı maaş hiç bir şey ama Adıyamanda Antepte, urfada vb. yerlerde görev yapan öğretmenler parayla oynuyor. Öğretmen milleti bir polisler iki ceplerinde akrep vardır. Elleri hayatta ceplerine gitmez. Zaten bir çok yerde öğretmenler bilgisayarcılık gibi ek işlerle uğraşırlar yani parayı katlarlar. Bu sebeple bazı bölgelerde görev yapan polis ile öğretmenler hariç diğerlerine ucuzdan bilgisayar vermeye gerek yok. Alacak durumları mevcut. Vereceklerse nüfusçulara milli eğitimin memurlarına, sabah akşam gece gündüz bayram seyran demeden çalışan ve en az ücreti alan adliyecilere bilgisayar versinler !