bilgiler için teşekkürler.
Portable Program ne demek ?
- 1
- 2
virüslü diyosanız portableyi kendinizde yapabilirsiniz..linkde anlatıyo..
http://img21.imageshack.us/img21/3069/adelekraliio6.gif
portable nin anlamı kurulumsuz demek zaten
Ya arkadaşlar Ben Portable Program yazmak istiyorum yani ufak tefek programları .exe ye dönüştürmek gibi birşey. Yazdığım bi .exe dosyası ile Regediti Kontrol edebileceğim. Örn: ben Kısayol simgelerine gıcık olurum. ufak bir ok işareti ama beni deli eder bunu araştırdım Kaldırmak için Regeditten bi anahtar siliyoruz sadece ama ben zaman kazanmak için bunu .exe portable bi programla yapmak istiyorum. Niyetimde kötü bi niyet değil zaten yazdığım .exe programına iletiişim bilgilerimide vereceğim ama benim amacım işi pratik hale getirmek. Bunun içn tavsiye ettiğiniz bi Program faln varmı. Ben gerekli kodları netten araştırırım.
Portable: yükle ve çalıştır demek. Böyle program ve yazılımları kurulumsuz çalıştırabiliyoruz. Bazen çok işe yaradıklarını söyleyebilirim. Herkes yapabilir, legal mi illegal mi olduğu konusunda kafam karışık.
arkadaşım live XP portable XP dir cd den çalışır hard disk olmasada çalışır çalışır da çalışır.internetten aratın live XP by soporific en popüleridir 2010 january olanı indiriceksin . Fakat bunun dvd versyonu da var çok daha iyi ama biri bunu internetten kaldırmış adı var kendisi yok bulanı anlında öperim . bunu internetten silenide bulursam öldürürüm. neyse bulan olursa lütfen haber versin 'live XP dvd december 2010 by soporific '
- 1
- 2