Portable rss Okuyucu

soulmy
25-07-2011, 00:10   |  #1  
soulmy avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,939 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

Gelişmiş bir RSS okuyucu olan GreatNews'i kullanarak web sitelerine bağlanmak zorunda kalmadan haber sitelerindeki güncel haberlere ulaşabilir, günlük favori karikatürünüzü görüntüleyebilirsiniz. İlgilendiğiniz içeriği değişik şekillerde görünteleyebilen GreatNews, metinleri sütunlar halinde, başlıklı halde veya gazete görünümünde sunabiliyor.

Gazete görünümü sizi bulunan başlıklara teker teker tıklamaktan kurtararak akıcı bir okuma olanağı sağlıyor. 1.3 MB boyutuyla sabit diskinizde oldukça az yer kaplayan bu ücretsiz uygulama, Unicode desteğiyle Türkçe RSS kaynaklarını düzgün olarak gösterebiliyor. Uygulama Türkçe RSS kaynaklarında yine Türkçe anahtar kelimelerle arama yapmanıza olanak tanıyor.

Çok sayıda RSS kaynağına bağlanmak, bir yandan da bağlandığınız kaynakları kontrol altında tutmak için "Kanal Organizasyonu" yeteneğinden faydalanabiliyorsunuz. Kotalı ADSL kullanıcıları için sadece isteğe bağlı olarak da haber indirebilen bu güzel uygulama w.Bloggar ve Zoundry gibi popüler Blog yardımcılarını da tanıyor. Bu sayede sahibi olduğunuz Blog sayfasına haber girebiliyor veya habere referans verebiliyorsunuz.


Lisans: Ücretsiz
Dil: Türkçe
Boyut: 1.3 MB


İndir: GreatNews.zip - 1.3 MB

Son Düzenleme: soulmy ~ 25 Temmuz 2011 00:11