Merhaba Arkadaşlar..
Benim şimdik bir Power Point 2007 de yaptığım bir sunuyu malum 2003 de izleyemiyoruz..Bu sunuyu 2007 Modelinden yapıp 2003 modeline nasıl çeviririz yada 2007 modelinden yaptığım bir sunuyu 2003 modelinden nasil izleye bilirim ?? Şimdiden Teşekkürler... Arkadaşlar gerçekten çok acil..Hemen Cevap ayzarsanız iyi olur..:)
Power Point 2007 Sunusunu 2003 e Çevirmek(Yardım)
Farklı kaydetten 2003 yapın ;)
Yada 2003 lü pcye Uyumluluk paketi yükleyin ;)
Bana dedi.
O paketi Microsoftun sitesinde bulabilirsiniz :)
http://www.microsoft.com/downloa ... 1466&displaylang=tr
Buyrun, uyumluluk paketi burada.
farklı kaydet 'ten 97-2003 sunusu 'nu seçersen başkabirşeye gerek kalmadan office 2003 ve 2007 'lerde açabilirsin.
KARDEŞİM BAK İYİ DİNLE :D
BENİMDE BİYOLOJİ ÖDEVİ VAQRDI SLAYT YAPTIM
MAL OLĞLU MAL HOCANIN BİLGİSAYARINDA 2003 VAR DİE BİZE 2003E ÇEVİRİN DEDİ.
ORDAN BU KONUYLA Bİ ALAKAM OLDU.
Bİ PROGRAM VAR SLAYTA SAĞ TIKLAYINCA SAVE AS DİYE Bİ YAAZI ÇIKIO ONU YÜKLEYİNCE Bİ SAYFA GELİO AŞŞADA ZATEN FARKLI KAYDET VAR ORDAN 97-2003Ü SEÇ Bİ YERE KAYDET ARTIK O 2003 E ÇEVRİLMİŞ OLUYO.DOSYAYA SAĞ TIKLAYIP ÖZELLİKLERDEN DOSYA TÜRÜNÜ KONTROL ET.2003 YAZARR:D
HEPSİ BU KADAR
seLam konu nasıl açıldığını bilmediğim için size burdan sormak istedim öncelikle çalışıtğım şirkette server 2007 sistemli bir sunucu bulunuyor ve patronum bunu server 2003 e çevirmemi istedi ancak ben bunun nasıl yapıldığını bilmediğim için yardım istiyorum lütfen yarım ederseniz sevinirim... şimdiden teşekkürler...