İYİ GÜNLER 4 AY ÖNCE BİLGİSAYARI ALDIM OYUN OYNAMAK ÜZERİNE KURDUM AMD GIGABYTE MA770T-UD3P,S+GL,938P,AM3 (ANAKART),AMD 720 PHENOM -II X3 TRİPLEC 2.8GHZ 6MB,938P,AM3 (İŞLEMCİ) PCX 1 GB ZOTAC 9600 GT SYNERGY DDR3 256 BİT (EKRAN KARTI) 2 GB DDR3 1333MHZ D3N9 KINGSTON(RAM) 320 GB SAMSUNG 16 MB SATA2 7200 HD322KJ/HD322IJ (HARDDISK) ANLIYCAGINIZ GİBİ DDR3 SİSTEM BİR TOPLAMA YAPTIK.AMA BENİM BİLGİSAYAR PES2010 VE CALLOF DATTY5 GİBİ SON SÜRÜM OYUNLARI OYNARKEN TAKILIYO DONUYO BİR TÜRLÜ VERİM ALAMIYORUM BİZ POWER SUPPLLY SORUNU OLARAK GÖRÜYORUZ. ŞU AN TAKILI OLAN 300 WATT EWEREST PSUPLLY BANA BU SİSTEME UYGUN NASIL BİR POWER SUPPLY ÖNERİRSİNİZ YARDIMCI OLUSANIZ SEVİNİRİM...madexx
power suplly sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
694 mesaj
Öncelikle Everest'in güvenilir bir marka olmadığı söyleniyor.Sen hem gücü az hem de kalitesiz bir PSU alarak yaptığın hatayı 2 ile çarpmışsın.
Bu PSU işini işini görür ,hatta daha fazlasını bile yapar:
Burada da aynı sorunla karşılaşan bir arkadaş var.Buradan da önerilen çözümleri inceleyebilirsin.Eğer bütçe az ise burada başka linkler de var:
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
279 mesaj
Cooler Master GX 550 W ı öneririm.Ürün hem yeterli gücü sağlar.Hem de 80 Plus sertifikasına sahip.Aşağıdaki linkten Cooler Master GX modelini inceleyebilirsin;
http://www.coolermaster.co.uk/product.php?product_id=6633
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
arkadaşlar teşekkür ederim cvp lar için ocz_550w_focz_550w_fatal1ty_series_power_supplyatal1ty_series_power_supply hepsi burada da buldum sipariş ediyim mi nedersiniz
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
279 mesaj
arkadaşlar teşekkür ederim cvp lar için ocz_550w_focz_550w_fatal1ty_series_power_supplyatal1ty_series_power_supply hepsi burada da buldum sipariş ediyim miEvet güzel bir güç kaynağı seçmişsin.Seçtiğin güç kaynağı hakkında ayrıntılı bilgi almak istersen kendi sitesine bakabilirsin;
http://www.ocztechnology.com/pro ... series_power_supply