Merhaba başlıktada belirttiğim gibi power supply dan tiz bi ses geliyor içini açıp temizledim fanından kaynaklanmıyo galiba cunku bılgısayarı kapadıgımda o ses halen devam edıyor yardım edin nasıl duzeltecem ben bunu ? :(
Power supply dan ses geliyor yardım lutfen !
Psu'dan geldiğine emin misin? Eğer eminsen psu fanı bir yere temas ediyor olabilir.
Evet kardesım Psu dan gelıyor pc yi kapatıyorum o ses az da olsa devam edıyor.
O zaman hdd'dendir büyük ihtimal. HDD'ler yapar genelde bu sesi. Psu fanı ve hdd'yi dinle kapağı açıp da.
Yok HDD sorun yok psu da sorun var ötüp duruyo sabahtan beri etmedıgım küfür kalmadı !
Genelde hdd'den gelir o ses fakat psu'dan ise büyük ihtimal fan bir yere temas ediyordur.
Nasıl duzelecek bu ya bılgısayarı kapatıyom psu ya enerjı gelıyo ses ufakta olsa devam edıyo bu herkesde var mı ?
Pc kapandığında fanlar yavaş da olsa kısa bir süre döner tabiki. Fakat o ses herkeste yoktur.
Nasıl duzelecek bu ya bılgısayarı kapatıyom psu ya enerjı gelıyo ses ufakta olsa devam edıyo bu herkesde var mı ?
Fana baktım bi yere temas etmıyo bıde psu yu actım bobinlerin etrafında slikona benzer beyaz bi madde var onlar normal mi ?
Neyse sorunu çözdüm psu +5V saglamıyo yani bi gözü toprağa bakıyo yenısıyle degıstırcem yardımlarınız ıcın sagolun