merhabalar, arkadaşlar yeni kasa topladım arife günü elime geçti, özellikleri;
CPU: i5 2500
MB: asus p8z68-v
ram: hyper-x kingston 4 gb
sorun şu, bilgisayarı almadan önce ati hd4850 yongalı powercolor markada kararkıldık bilgisayarı yeni aldığım için ekran kartına falan hiç bakmadan eve geldim kurdum prince of perica 4 ü yeni oyun dediğimde oyun yükleme arayüzü takılıyo donuyo alt tap yapıp masaüstüne ve tekrar oyuna döndüğümde yüklemenin ilerlediğini gördüm. o arayüzden sonra en üst grafik seviyesinde bile oyunda kasma yok.(oyun ripli'de olabilir sestede sıkıntı oluyo bazen). sonra internetten araştırayım dedim ekran kartımı kutusuna baktım Nvidia 9800GT MD1G yongalı MSI in ekran kartını taktıklarını farkettim. sizce bayram sonu gidip powercolor ile değiştireyim mi yoksa 9800GT iyi mi? şimdiden teşekkürler..
powercolor ati mi msi nvidia mı?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
258 mesaj
yaa arkadaşım napmışın sen yaa 9800 gt yi falan bırak değiştir hemen o sistem çok iyi ekran kartı içine etmiş sistemin ama sakın 4850 alma git en az 6850 al 4850 hem cok güç çeker hemde performansı düşüktür, düşüktür dediysek hemde baya düşük3 -4 kat düşük .Kesinlikle değiştir en az 6850 al
Son Düzenleme: nms333 ~ 31 Ağustos 2011 07:53
ben mss333e katılıyorum o ekran kartı çok düşük kalır o sistem için... sana nvidia gtx560ti tavsiye ederim... 9800gt filan eski modası geçmiş kartlar gtx4xx serisi ekran kartları bile daha iyidir... bütçen ne kadar bilmiyorum ama ekran çok yanlış bi tercih ben gtx560ti tavsiye ederim en aşağı AMD-ATI HD6850 olmalı ekran kartın... böyle bi sistemi darboğaz etmemek için...