slm ben powerpoint programındaki bütün slaytlarda bir şarkı çalsın istiyorum bunu nasıl yapabılirim belki basit birşeydir ama yapamıyorum ... ekle/film ve ses diyorum dosyadan ses diyorum bir slayta ekliyor ben hepsinde çalması için ne yöntem izlemeliyim?
powerpointte şarkı ekleme
Sesi ekledikten sonra sarı renkte bir hoparlör çıkar. Onun üstüne sağ tıklayıp özel animasyona bas. Sonra sağ tarafta eklediğin ses doyasını göreceksin. Ona da sağ tıkla ve efekt seçeneklerine gel. Çıkan sayfada yürütmeyi durdur kısmında ... slayt sonra kısmını işaretle ve oraya slaytın son sayfasını gir. Kolay gelsin.
bide se kaydecisi olamsı lazım ordanda kayıt yapabilirsin
çok teşekkür ederim ..
ben bu arada eklenen müziğin sadece wav uzantılı olması gerektiğini zannediyordum ama mp3 uzantılıda oluyormuş gerçekten teşekkürler.
Yalnız mp3 olarak eklerseniz, sunumunuzdaki müzik başka bilgisayarda çalmaz. Çalması için sunumla birlikte mp3'ü de ayrıca taşımanız gerekir.
wav a çevir sen yinede daha iyi olur.
mp3-2-wav programı işini görür hemde bedava
kesinlikle katılıyorum.slayta mp3 formatında müzik ekleyebilirsin ama sorun bu slaytın başka bilgisayarlarda sesli olarak izlenememesi.bunun için slayta ekleyeceğin müziğin wav formatında olması şart
asimilecimp3-2-wav programı işini görür hemde
bence alakası yok.çünkü ben geçen sene dönem ödevimin slaytında mp3 kullanmıştım.evden flash disk ile okula getirip laptop a taktım ve hiçbir sorun çıkmadı.