arkadaşlar pptuzantılı power point sunularını nasıl pps uzantısına çeviriyoruz. Bununla ilgili bir program varsa bana bir yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler
PPT uzantılı sunular nasıl PPS uzantısına çevrilir
Power Point Sunusunu *.pps uzantısına çevirmek için bir programa gerek yok. Sunuyu kaydederken Kaydetme ekranının alt tarafında dosya adı ve kayıt türü diye iki seçenek var.
Kayıt türü nü tıkla kaydetmek için dosya uzantıları listesi açılıyor. Hangi uzantıyı vermek istiyorsan seçiyorsun ve kaydet diyorsun. Bu kadar. Kolay gelsin
Yanıt için çok sağoulun ama tam olarak sorun su tamam sunuyu pps olarak kaydettik ama internetten hazır olarak indirdiğimiz bir slaytı düzenlemek istiyoruzve bu sunu pps uzantılı bunu normal ppt formuna çevirmek mümkün mü kolay gelsin..
Arkadaşlar internette araştırırken sorumun yanıtını buldum. Şifre dos ortamına girip:
Örneğin dosyamız a.pps olsun
ren a.pps a.ppt yazarsanız yani önce eski dosyanın ismi ve uzantısı sonra yeni dosya ve uzantısı dosyanız artık ppt uzantısına dönüştü ve düzenlemeye hazırdır. Kolay gelsin
sunuyu sağ tık>birlikte aç>powerpoint ile açın.dosya>farklı kaydet altından istediğiniz formatı ve kayıt yerini şeçin.tamam a tıklayın.(bu ek yöntemdir.üsttekini de uygulayabilirsiniz.)
lütfen bi yardım... ppt uzantılı dosyamı pps dosyası olarak kaydetmeye çalışıyorum. aşağıdaki tüm yolları denedim. farklı kaydet kısmında tür olarak pps seçeneği yok. 2003 office kullanıyorum... bi fikri olan varmııııı
öyle diyorsunuz ama bi kere deneyin olmuyor denemeden cevap vermeyin lütfen. ppt yi pps olarak yani powerpoint gösterisi olarak kaydetmeyi bilen yokmu ???
isoxöyle diyorsunuz ama bi kere deneyin olmuyor denemeden cevap vermeyin lütfen. ppt yi pps olarak yani powerpoint gösterisi olarak kaydetmeyi bilen yokmu ???sunuyu "farklı kaydet" kayıt türünü power point gösterisi olarak kaydet.
Teşekkürler.