pq1 USB DRİVER

HPQ-User
29-03-2011, 15:16   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

swayberkan sormuş:
Merhaba;
Win 7 işletim sistemini kullanmaktayım ıphone menşeili pq1 marka 8 gb lık usb satın aldım yalnız bilgisayarımda diğer markaların hatta burun markaların data kabloları ve usb flashlar çalısıyor ama apple ıphone telefon ve bu yazılıma sahıp urunler pc okumuyor ınternetten yada apple sıtesınden drıver yuklemeye calıstım ancak işe yaramadı sitenızı yaklasık bır aydır guncel olarak takıp edıyorum ve konular ve sunumlar cok tatmın edıcı geldığı için banada bu konuda yardımcı yada yol gösterebıleceğinizi düşündüm şimdiden  teşekkürler iyi çalışmalar...
aynı zamanda konuyla ılgılı teknık servıs olan kvk ve genpadanda çözüm bulamadım:(

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
SAMSUNG R540 İ3 DİZÜSTÜ

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)

Erşah
30-03-2011, 08:30   |  #2  
Erşah avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
2,183 mesaj

KVK ve diğer yerlerde de sorunun çözümünü bulamamaları ilginç.Başka bilgisayarlara takmayı denediniz mi?

Kapalı Hesap (154666)
30-03-2011, 16:15   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj

Bazı APPle ürünlerinin kendine özgü donanımsal ve yazılımsal farklılıkları vardır. Bu ürünü APPLE bilgisayarlarda okutabiliyorsanız ürün normaldir. Windows tabanlı pc lerde okunaması normaldir.

asist_25
01-04-2011, 03:12   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Alıntı: mr_yamyam  
Bazı APPle ürünlerinin kendine özgü donanımsal ve yazılımsal farklılıkları vardır. Bu ürünü APPLE bilgisayarlarda okutabiliyorsanız ürün normaldir. Windows tabanlı pc lerde okunaması normaldir.
Bu durumu bende biliyorum yalnız win 7 de bu sorunu yapmakta diğer pclerde ve çalısmakta apple pclerde çalısıyor olması sorunsuz olduğu anlamına gelmez aynı zamanda usbnın harıcındede ıphone telıde gormuyor ıtunes ındırılmesıne rağmen

Kapalı Hesap (154666)
01-04-2011, 14:43   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Alıntı: asist_25  
Bu durumu bende biliyorum yalnız win 7 de bu sorunu yapmakta diğer pclerde ve çalısmakta apple pclerde çalısıyor olması sorunsuz olduğu anlamına gelmez aynı zamanda usbnın harıcındede ıphone telıde gormuyor ıtunes ındırılmesıne rağ
Bu durumda doğru driverin doğru bir şekilde kurulumu sözkonusudur. Bazı driverlerlerin win7 ile henüz tam bir uyumluluk içerisinde olmadığını ben bizzat gözlemliyorum.
Eğer bilgisayarında autoboot özelliği güvenlik sebebiyle kapatılmışsa aygıt yazılımı win7 de tam ve doğru olarak yüklenmeyebilir.

musticet
01-04-2011, 21:01   |  #6  
Taze Üye
3 mesaj

Konu açamadım maalesef...Ama şöyle bir sorum olacak .....
Ama kısa zamanda bilgilendirirseniz...çok sevinirim....Usb ile başka bir bilgisayardan çıktı aldığımdaa....o bilgisayara bunu kaydediyor mu? Sadece çıktı alıp...usb yi çıkarttığında ...bu dosyayı kaydediyor mu?

Lütfen  kısa zaman da bilgilendirirseniz çok sevinicem...

asist_25
05-04-2011, 00:38   |  #7  
Taze Üye
3 mesaj
Alıntı: mr_yamyam  
Bu durumda doğru driverin doğru bir şekilde kurulumu sözkonusudur. Bazı driverlerlerin win7 ile henüz tam bir uyumluluk içerisinde olmadığını ben bizzat gözlemliyorum.
Eğer bilgisayarında autoboot özelliği güvenlik sebebiyle kapatılmışsa aygıt yazılımı win7 de tam ve doğru olarak yüklenmeyebilir.

pc uzerınde boot sektoru kapalı olması durumunda coğu usbyı zaten gormeyecektır makına ancak sektorden kaynaklı değil ama win 7  premıum ve starterde ıster 32-64 bit olsun acmıyor apple bılınclı olarsk kendını bu sıstemlerden ayrı kılma cabasını yıne ortay koydu nette sadece Dr_by_Apler pq1 uzantılarına sahip bır drıver buldum aslında drıver son derece tatmın edıcı calısıyor ama win 7 uygun olmadığının hatasını verıyor sadece xp ve wista uyumlu sızde deneyebılırsınız