Arkadaşlar slm
bir bolümün ortasında küp gibi aletin içinde kaldım
çıkamıyorum yardım edin? teşekkurler
Prey
bende aynı yerde takıldım. bulabilirsem çıkısı sana yazarım. sende bulursan bana bilgi verirsen sevinirim
çözümü bulabildiyseniz banada anlatırsanız sevinirim
Valla bir yerde okumustum.Kapı tavanda olan yeri diyorsun sanırsam.Orda ısıklı olan kısımlar yercekimin aktif oldugu yerlermis ve bir adet bunları calısmasına yarayan salter-kutu-vb birseye ates edince duvarın öteki tarafı aktif oldugu icin oraya zıplaya ziplaya cıkısı varacakmıssın.Ama benim bilgisayar su aralar uf oldugu icin deneyemedim. Belki isinize yarar.
http://www.level.com.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19667
Prey oynayanların, bir göz atmasını öneriyorum ;).
Sığır kere sığır hem de. Bu kadar atmosferden uzak bir kahraman olamaz. Yahu bari yaşına hürmeten dinle bi büyükbabanı de mi? Yok. İlla Jen beni bekler. Gitcem ben. Takoz adam.
Recep BaltaşAbi bu Prey in motoru da Doom III motoruymuşş....Bu arda başlar başlamaz ölürseniz daha kolay bitirirsiniz oyunu...Nasıl yani?
öldügün zaman sana ruh yürüsü mü nedir onun gibi birsey özelligi kazanıyorsun.Kısaca bedeninden ayrılıp gidip ilerde ne var ne yok diye bakabilir yada kapalı bir kapıyi arkasından acabilirsin.Bunun haricinde ölünce elinde ok ile iki ruh vurunca kaldıgın yerden devam ediyon.Bir nevi ölümsüzlük gibi :)