Prince Of Persia 4 Oynayanlar…Bir Bakalım Lütfen….

Kemal Dogan
08-09-2009, 17:41   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
200 mesaj

Arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım ve şöyle bir problemim var…Tapınagın sol tarafındaki The Ruined Citadel bölümüne girdim.Bu bölümün dört tane alt bölümü var (The Sun Temple,Marshalling Grounds,The Windmill,Martrys Tower).Bu bölümlerinde Ruined Citadel gibi temizlenmesi (heal) gerekiyor.Netteki oyun çözümlerinde deniliyor ki bu bölümlere git,bossu öldür,bölümü Elika tuşuna devamlı basarak temizle.Ben de denildigi gibi gittim,dandik bossları öldürdüm,Elika tuşuna devamlı basıyorum fakat birşey oldugu yok.Kız bana ben ona öyle bakıyoruz.Bu temizleme (heal) işlemi nasıl yapılıyor birisi anlatabilir mi.

Teşekkürler

tood
08-09-2009, 18:54   |  #2  
Yıllanmış Üye
148 mesaj

Arkadaşım her bölümün sonunda bir yere gelirsin ( haritada bellidir).Orda güçlü bir boss la kapışırsın ve yenersen orayı temizlersin.Böyle bir alan var onun içine giriyon ordan.Her önine gelen yerden değil.

Psychonaut968
08-09-2009, 20:44   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

Şu ilizyoncu kadının olduğu bölümü diyorsan,o bölümü ben de healleyemedim.Hunter ve Alchemist'in bölgeleri tamamen bitti,diğerlerinin de yarısı.Oyunun bitmesine az kala böyle bir sorunla uğraşmak canımı sıktı. E'ye basıyorum yol tarif etmeye çalışıyor:D:D:D Elinden çıkan ışık da 1 metre öteye anca gidiyor.:D

Kemal Dogan
08-09-2009, 21:03   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
200 mesaj

Linkteki resimlere bir bakabilirmiyiz….

http://rapidshare.com/files/277339209/POP4_Sorun.rar.html 

Bu yuvarlak şekilli bölümden çıkamıyorum

bycambaz
09-09-2009, 11:37   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
281 mesaj
Alıntı: Psychonaut968  
Şu ilizyoncu kadının olduğu bölümü diyorsan,o bölümü ben de healleyemedim.Hunter ve Alchemist'in bölgeleri tamamen bitti,diğerlerinin de yarısı.Oyunun bitmesine az kala böyle bir sorunla uğraşmak canımı sıktı. E'ye basıyorum yol tarif etmeye çalışıyor:D:D:D Elinden çıkan ışık da 1 metre öteye anca gidiyor.:
İlizyoncu kadın derken..

Hani Elika'dan bir kaçtane oluyor o bölümü diyosan yardımcı olabilirim ..:)

Kemal Dogan
09-09-2009, 23:59   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
200 mesaj

Tamam hallettim,yorumlar için teşekkürler.Oyunun biraz garip bir düzeni var,bölümleri bir seferde bitiremiyorsun.Yeteneklerin yettigi ölçüde tamamla,sonra kendini geliştirince geri dön gibi birşey.Gayet lineer ilerleyen Two Thrones’dan oldukça farklı.Gerçi Warrior Within’de de geçilen bölümlere geri dönme durumu vardı ama onda zamanda ileri-geri gitme gibi farklı bir format vardı.Atmosfer açısından oyunu WW’e benzetmeye çalışmışlar ama kişisel görüşüm pek olmamış.Duvarları saran bakteri gibi şeylerle mücadele etmek oldukça sıkıcı.Hiç ölme olmaması da ayrı bir dandiklik unsuru.Çizim teknigi-grafikler ise tamamen bu türün meraklısına yönelik.Oyun forumlarında çogunlugun belirttigi gibi ben de hoşlanmadım,fakat yine de oyunu bitirecegim

İyi Günler

Son Düzenleme: Kemal Dogan ~ 09 Eylül 2009 23:59
Psychonaut968
10-09-2009, 00:21   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
Alıntı: bycambaz  
İlizyoncu kadın derken..

Hani Elika'dan bir kaçtane oluyor o bölümü diyosan yardımcı olabilirim ..:)

Dansöz tipli bir yaratık var ya o:D:D  Hani vuruyorsun,kaybolup başka bir yerde çıkıyor:D:D

Psychonaut968
10-09-2009, 00:23   |  #8  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
Alıntı: Kemal Dogan  
Tamam hallettim,yorumlar için teşekkürler.Oyunun biraz garip bir düzeni var,bölümleri bir seferde bitiremiyorsun.Yeteneklerin yettigi ölçüde tamamla,sonra kendini geliştirince geri dön gibi birşey.Gayet lineer ilerleyen Two Thrones’dan oldukça farklı.Gerçi Warrior Within’de de geçilen bölümlere geri dönme durumu vardı ama onda zamanda ileri-geri gitme gibi farklı bir format vardı.Atmosfer açısından oyunu WW’e benzetmeye çalışmışlar ama kişisel görüşüm pek olmamış.Duvarları saran bakteri gibi şeylerle mücadele etmek oldukça sıkıcı.Hiç ölme olmaması da ayrı bir dandiklik unsuru.Çizim teknigi-grafikler ise tamamen bu türün meraklısına yönelik.Oyun forumlarında çogunlugun belirttigi gibi ben de hoşlanmadım,fakat yine de oyunu bitirecegim

İyi Gü

Haa,evet doğru,Step of Ormazd'ı aktif etmemisşin ondan olmuyormuş.Benimki bug galiba.Bira ara oraya tekrar gelip resmini koyayım bari.

bycambaz
10-09-2009, 12:35   |  #9  
Yıllanmış Üye
281 mesaj
Alıntı: Psychonaut968  

Dansöz tipli bir yaratık var ya o:D:D  Hani vuruyorsun,kaybolup başka bir yerde çıkıyor:D:
Onunla pes etmeden mücadele etmek gerek =)

alien_fx
10-09-2009, 18:00   |  #10  
Yıllanmış Üye
5,671 mesaj

bencede "saldır onlara" the godfather muhahaha:D