Gitti güzelim dizi ya off off SOn 2 bölümü birden izledim
çok fena bitti ya olmaz böyle bişey harika.
ama çok üzüldüm ya hiç böle btebileceği aklıma bile gelmedi.
Gitti güzelim dizi ya off off SOn 2 bölümü birden izledim
çok fena bitti ya olmaz böyle bişey harika.
ama çok üzüldüm ya hiç böle btebileceği aklıma bile gelmedi.
dizi fena bitti evet, ama o mezarlıktaki mutluluk neydi çözemedim valla, bikaç yılda geçse yinede o tarz bi ziyarette böyle mutlu olunmaz yani, hayırsızlar. bu arada haziran yada temmuzda "the final break" adında o aradaki 4 yılı anlatan özel bölüm gelcek...
ben daha bugun arkadaştan aldım. Mumkunse bır haftada bıtırmeyı dusunuyom. Herkesın dedıgı kadar varmı gorucem.
Bu arada Lost Room dıye bır dızı serısı var oturun ızleyın. Ben bır gunde 3 season bitirdim..
3 sezon derken? benim bildiğim "the lost room" 6 bölümlük(yada çifter olarak riplenmişse 3 bölümlük) bir mini dizi. ama oda süperdir tabi;)
prison'a gelince; ilk sezondaki tadı heycanı, akıl oyunlarını ve olayları başka hiçbir tv yapımından alamazsın, 2. sezonda onun gibidir, olayların devamı gelir. sezon 3 ilk sezon havası gibi gelir, idare eder. 4 maalesef dizinin tarihindeki kara leke(son bölümler hariç)...
elaziglidizi fena bitti evet, ama o mezarlıktaki mutluluk neydi çözemedim valla, bikaç yılda geçse yinede o tarz bi ziyarette böyle mutlu olunmaz yani, hayırsızlar. bu arada haziran yada temmuzda "the final break" adında o aradaki 4 yılı anlatan özel bölüm gelcek...The Final Break torrente düştü..: http://www.torrentz.com/2f0bd28c8fd099847c6f81c727b68a17a02332e2
Fake oyları kimseyi yanıltmasın; ben indirmeye başlarken 5 fake-5 verified vardı.. Ama söz konusu Prison Break olunca yine de indireyim dedim, az önce tamamlandı..
Ben de diyorum ki "This is verified, clean and high quality torrent".. =)
Prison Break
9 Haziran Salı 22:30
STAR TV de başlıyor