Selam:
Prison Break izleyenler burada herkes bir parça düşüncesini yazarsa sevinirim..
Selam:
Prison Break izleyenler burada herkes bir parça düşüncesini yazarsa sevinirim..
müthiş bi zeka var, dizi çok sürükleyici, insAllah 4.sezonda bitmez,
süper bi dizi ilk 3 sezonu sabırsızlıkla izledim 4ü beklemek çok uzuuunnn ve uzun bi süreçti beklemesi çok zordu.ne olacagını kestirmesi zor olan bi dizi böyle olması çok güzel aslında.bitmez umarım öylede gözüküyor gibi bence 5.sezonuda war
tekrarlarını yüzlerce kez izlediğim bende bağımlılık yapan bir dizi :)
Evet bende izliyorum fakat 1 ve 2. sezonun yerini hiç bir sezon tutamaz:) zaten diziye 2 kişi daha katılıyor bir sezondaha çekilir.
Başarılı.. =)
Henüz 2. sezon finalini az önce izledim.. (1 haftadan kısa sürede 2 sezonu izledim..)
Bu diziye bu kadar geç başlayıp bu kadar hızlı izlememin nedeni birçok durumun yeni yeni yerine gelmiş olması diyebilirim.. =)
Diğer bölümleri izleyebilmem için de yine bazı şartların yerine gelmesi gerekiyor.. Umarım arayı fazla açmadan izleyebilirim.. =)
Şu anda 4. sezon 14. bölüm mevcut sana tavsiyem pek hızlı izlememen şahsen ben öle yapmıstım ve bir hafta beklemek zorunda kalıyordum salı günleri internetten indiriyordum. 3. sezon izliceksin benim sevdiğim sezonlardan 13 bölüm fakat baya zevklidir...
İyi seyirler...
benim bi teorimde aslında sezon 3 on üç bölüm degildi çok kısa sürdü o sezon
e2008benim bi teorimde aslında sezon 3 on üç bölüm degildi çok kısa sürdü oEvet grev'den dolayı
beni sezon 4 de en çok d. self şaşrttı ya. adam harbi iyi plan yapmış ama sonu tutmadı
e2008beni sezon 4 de en çok d. self şaşrttı ya. adam harbi iyi plan yapmış ama sonu tutmadıEvet ben 10. bölümde falan tahmin etmiştim self'in öle bişi yapacağını yoksa dizi nasıl devam edebilirdi'ki:) fakat 4.sezon'u ben pek beğenmedim sara-michael aşkına dönmeye başladı..
daha süprizler çıkar gibi.scofield in doktoruda çok ilginç 2. kez böyle bi vaka ile karşılaşmış ya.tüyo weriyorlar yani kurtulacak diye zaten baş kahramn ölecek degilya o kadar da kestirelim diziyi artık :D
geerçakten manyak bir film.ben prison break dizisine başlayalı 1 ay oldu.bu diziye başladıktan sonra kurtlar vadisini bıraktım.artık k.vadisi tat vermiyor.ve şunuda söylemem gerek lincoln tam bir kazma.sinirlendiğinde hemen asıp kesme derdinde.kafası pek çalışmıyor...