privada!

nightmareQD
25-03-2008, 01:47   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj

arkadaşlar galiba privada bir trojen ve bilgisayarıma bulaştı 2 gündür format atıyorum xp kuruyorum sonra yeniden vista kuruyorum ama bir türlü düzelmiyor.başlangıç ekranında dolar işaretleri çıkıyor çizgiler beliriyor yazılar karşıyo.bi görüntüsünü aldım

nasıl düzeltebilirim bunu

Banned
25-03-2008, 02:46   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Bilgisayarınzın yapabiliyorsanız manuel biosunu resetleyin( biosa girin restore default setting yazan kısayol tuşunu tıklyıp F10 tuşu ile kaydedip çıkın). Yapamıyorsanız  (önceden uyarayım bazı proplemler çıkabilir);   Pc nin güç bağlantısını kesin, Ramları sökün ,HDD yi sökün, Bios pilini çıkartın 3-5 dakika bekleyip çıkartklarınızı yerine takın. Sistemi başlatıp formatınızı atın.

nightmareQD
25-03-2008, 12:23   |  #3  
OP Yeni Üye
46 mesaj

sağolun ama benim bilgisayar notebook.yani söylediğiniz parçaları çıkarırsam garanti dışı kalcak.programla olmuyosa mecburen bilgisayaracıya...

warm
10-09-2008, 01:30   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

arkadaşlar aynı olay benim başımada geldi.
Bios a dediğiniz olayı yaptım fakat düzelmedi.
Yardımcı olursanız sevinirim.
çok acil

delx
18-11-2008, 12:23   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

format atarken hdd deki bölüm silip tekrar yarattıktan sonra bölümü hızlı biçimde biçimlendirmeyi tercih ediyorsanız sorun belki ondan kaynaklanıyor olabilir. bölümü yarattıktan sonra format atma yani biçimlendirme safhasında uzun süren biçimlendirme şeklini tercih etmenizi tavsiye ederim.