profesyonel stalker nasıl olunur

cem_batum
03-03-2016, 14:54   |  #1  
cem_batum avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

öncelikle; sevgili stalker'ım bunu okuduğunu biliyorum, ensemde sürekli nefesini hissediyorum. bazı geceler çığlıklarla uyanıyorum..

çalıştığım firmada çok tatlı bir arkadaşım var. kendisi stalkerlıkta şah, şahbaz bir karakter. şirket çalışanlarının eski sevgilileri, nişanlıları, eski sevgililerin aileleri, deşifre edemediği bir insan, elinden kaçabilen bir özel hayat daha görülmemiştir. hatta bu konuda o kadar evrensel değerlerle hareket eder ki en son rusya mağazamızda çalışan kişiyi ve sevgilisini bizlere deşifre etti.

bu öğle yemeğinde boşboğaz denik olarak kendisiyle bir iddiaya girdim. sözlük yazar sayısının her geçen gün artması, bilgi kirliliğine ve yeni ekşi sözlük arayüzünün okunamamasına( öpücükler esesci) güvenerek ona zirveyi teklif ettim. ekşi sözlük yazarlığımı bulamayacağına dair iddiaya girdim (evet, ben kim köpeğim? ben hayırdır?). öğle tatilinden kısa bir süre sonra yerimden bir iş için kalktım ve döndüğümde bilgisayarımda post-it üzerinde nickimi buldum (üzünç, acı, depresyon)
hayatımda gördüğüm en hızlı ve en baş döndürücü stalker.

buradan yetkililere sesleniyorum, bu yeteneği başıboş bırakmayalım. bir yıldız doğuyor