İyi Günler Herkese,bakın birkaç gündür bilgisayarımda beklenmedik hatalar oluşuyor.İlk başlarda basit programlarla başladı ve ben bunu pek önemsemedim.Ama daha sonra Messenger , Winrar , Winzip sırasıyla aynı şekle dönüştü.Sorun şu ki mesela messenger'ı örnek vereyim,programı açmaya çalıştığımda
"Windows Live Messenger Çalışmayı durdurdu
Windows soruna çevrimiçi çözüm arayabiir"
Msn Plus'tan Bİr Örnek
Resim Alıntı Bana Ait Değildir.Ama hata mesajı aynen bu şekilde.
diye bir yazı ve çevrimiçi çözüm ara programı kapat olarakta iki seçenek çıkıyor.Programı kaldırmaya çalıştırdığımda da aynı hatayı veriyor,tekrar yüklemeye çalıştığımda da aynı.İşin garip kısmı Mozilla,Team Viewer vb tüm format sonrası yüklenen programlarda aynısını yapıyor.Ben buna şöyle bir çözüm bulmuştum,Messenger 9.5 versiyonu yükledim(yaklaşık 1 saat sürdü) sonra messenger düzeldi,messenger 9.5 i beğenmediğim için tekrar 9.0 ı yükledim ve hiçbir sorun yoktu.Ertesi gün pc yi açtığımda msn yine aynı hatayı verdi.Winrar'ı artık her pc yi açışta yüklüyorum.Her geçen gün daha kötüye gidiyor.Şimdi de şifreleme programımı devre dışı bıraktı :( Hatta bazen klasörleri bile açarken aynı hatayı verir oldu.Bunu çözmek için Combofix kullandım olmadı,Norton İnternet Security 2012 yükledim o da virüsü silemedi.Sistem geri yüklemede bir işe yaramadı.Başlangıç programlarından da sadece Microsoft uygulamalarına izin verdim bu da fayda etmedi.Aklıma başka bir çözüm yoluda gelmiyor.
Lütfen acil yardım edin,pc ye daha 1 ay önce format attım ve tekrar format atmak istemiyorum.
İşletim Sistemim : Windows 7 Ultimate (32 Bit)
Yardımlarınızı bekliyorum ...