Program Arşivinizi Neye Kaydediyorsunuz?

gabemeclogan
26-06-2006, 11:51   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
197 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2005
make-believe
gabemeclogan
Selçuk İslamoğlu
Çok ciddi bir taşıma problemim yoksa, hard disk... Sonuçta en güzeli güzel bir overwrite'tır eski sürümlerin üstüne.
Şimdilerde CD/DVD-RW özellikli CD ve DVD'lerde overwrite yapma imkanımız var. Nero programının yanında gelen InCD4 Ve InCD Reader programını ile ilk başta bilgisayarımıza CD/ DVD-RW'yi koyup CD/DVD Sürücüsünün üzerinde sağ tıklayıp biçimlendir diyoruz. Ondan sonra hiçbir CD/DVD yazıcı programı kullanmadan, direk olarak CD/DVD sürücüsündan aç diyip. Yüklemek istediğimiz dosyaları içine sürüklememiz yeterli artık artık CD/DVD yazma işlemi başlamıştır. Hemde yazdıktan sonra overwrite yapabiliyoruz. Ben şimdilik bu yöntemle programlarımı arşivliyorum.
InCD'yi çok uzun süre kullandım. Sakın güvenipte hayati dosyalarını bu yöntemle saklama. Bir gün yerinde bulamayabilirsin, ben de olduğu gibi. Çünkü tutmayan ve uyumlu olmayan bir kayıt sistemiydi bu. Adına da Mount Rainer deniyor. Ama hiç güvenme, ve normal yolla kayıt yap, ya da rewritable CD/DVD kullan.
Kardeş neden öyle dedin anlayamadım. Ben Bir çok kez Kullandım. Bir Sorun yaşamadım. Ama Eğer CD Aşırı şekilde silik, tozlu, veya lekeli ise o zaman sorun yapmaya paşlıyor. Bu sadece bu yöntemle değil diğer yöntemlerde de sorun yapıyor.

Son Düzenleme: gabemeclogan ~ 26 Haziran 2006 11:51