efe sormuş:
Nero,nun son demo sürümünü yükledim yüklemez olaydım,15 günlük deneme süresi bittikten sonra silmek istedim,galiba Nero,yu proğram ekle-kaldırdan kaldırmadan, proprama ait dosyaları silmişim.Neryu kaldıramadım,sonra,Revo,yu yükleyip onunla kaldırdım,kurtulduğumu zannederken yanılmışım. masaüstünde bilgisayar simgesine çift tıkladığınızda karşınıza gelen pencerede,önce ( Bu Bilgisayarda Depolanan Dosyalar ) diye bir sekme var.Onun altında ( Sabit Disk Sürücüleri ) diye bir sekme var.Onun altında ( Çıkarılabilir Depolama Birimli Aygıtlar ) ve onun altında ( Diğer ) diye bir sekme var. İşte bu diğer sekmesinde iki tane simge var.Bir tanesi Nero,ya ait simge,diğer simge,Paylaşım Klasörlerim simgesi,bu Nero,ya ait olan simgede,bir ev, ve o evin üstünde bir büyüteç var.Ben bu simgeyi kaldıramadım.Bu simgeyi çift tıkladığımda bazı dosyalar açılıyor, bu dosyaların,bazısı siliniyor bazısı silinmiyor. Bu simgeyi bilgisayarımdan bir türlü kaldıramadım. Anlamadım bir türlü,yardımcı olurmusunuz.Bu NERO başıma bela oldu.Disk (C) de, Proğram Files,te Nero,ya ait dosyaları sildimüyine o simge orada duruyor.teşekkürler başarılar....
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Windows XP SP 3. Professional. 256 GB harddisk. 512 MB ekran kartı, 1 GB RAM
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; InfoPath.1; .NET CLR 2.0.50727)