Program başlatmak bu kadar kolay olmamıştı!

CHIP Online
09-07-2009, 12:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Yüklü programlarınız arasında kaybolmayın: Bu yazılım PC'nizin kontrolünü çok kolaylaştıracak...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/prog ... lmamisti_13838.html

Resimlerle: 20 farklı kategoride 40 müthiş yazılım

Bilgisayarların becerileri arttıkça yazılımcılar da birbirinden faydalı, hayatımızı kolaylaştıracak, işlerimizi hızlandıracak programlar hazırlıyorlar. Ortalama bir PC kullanıcısının bilgisayarında en azından 20 farklı program olduğunu kabul edebiliriz. Eğer bilgisayarınızla ortalamanın üzerinde ilgiliyseniz bu rakam çok daha yukarı çıkacaktır. İşte Find and Run Robot ya da kısa adıyla FARR adlı ufak bir yazılım, tüm programlarınızı en pratik şekilde yönetebilmenizi sağlamak için geliştirilmiş.

Programın tek özelliği kısa yollar atayarak veya basit bir arama ile istediğiniz programı çalıştırmak değil. Bu program ayrıca sık kullandığınız web servislerini de kısa yollar yardımıyla başlatmanıza yardım edebilir. FARR'ın arama özelliği programların yanı sıra dosyalarınızı da hızlı bir biçimde bulmanızı sağlıyor.

Özellikle ileri seviye kullanıcılar için FARR'ın istediğiniz seviyede kişiselleştirilebilmesi, aramalarınızı ve uygulama yönetimini tam olarak istediğiniz halde özelleştirmenize olanak tanıyor. Bu sayısız yeteneğe sahip ufak ve ücretsiz programı bu adresten indirebilirsiniz. FARR'ın yeteneklerini arttırmak için bu sayfadaki eklentilere de göz atmanızda fayda var.

Tüm konu: Program başlatmak bu kadar kolay olmamıştı!

Resimlerle: 20 farklı kategoride 40 müthiş yazılım

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: FARR'ı denediniz mi? Görüşleriniz...

H@ckerCesur
09-07-2009, 13:31   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj

Denemedim. Proğramın yaptığı şeyleri windowsta yapıyor zaten. Yenilik yok.

Feel Good
09-07-2009, 13:33   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,688 mesaj

Denemedim ama biraz gereksiz gibi.

Mustafa@PC
09-07-2009, 13:53   |  #4  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Windows Vista-7 arama çubuğu ve yine çalıştır kutucuğu ne güne duruyor...

mustafaasil66
09-07-2009, 14:07   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
373 mesaj

Bende denemedim gerek yok