arkadaşlar dün akşam yahoo mesenger programını yükledim sonra yahoo nun toolbarını kaldırmak için program ekle kaldır menüsüne girdim ordan kaldırdım programı.sonra bilgisayarı kapattım yattım sabah pc yi açtığımda program ekle kaldır menüsünde bilgisayarımdaki programların bir çoğunu göremedim.sistem geri yükleme yapıyım dedim onuda yemedi...ama bütün programlar çalışıyor tek antivirüsüm güncellenmiyor o kadar..yardım ederseniz çok sevinirim.. şimdiden çok teşekkür ederim
program ekle kaldır
güvenli kipte sistem geri yuklemesi yapmanı öneririm.Bu şekilde daha sağlıklı olur. Birde Ccleaner'ı kur bu prog. içinde de prog. ekle kaldır var bak baklaım orda da görünecekmi?
bende cclenear var ama orda da baktım programlar görünmüyor...güvenli kipte nasıl sistem geri yükleme yapabilirim.sistem geri yükleme yapmaya çalıştım ama olması yüklenemiyor diyor..
hangi antivirüsü kullanıyorsun
sen yanlış işlem yapmışsın...
Ya arkadaşlar bilgisayar açılıca hangi tuşa basınca seçenekler çıkıodu güvenli kipi seçioduk.Unuttum yaa.
avg kullanıyorum.ne yyapıyım
f8 ile güvenli modda bir aç,virüs programını güncelle,
yine bak programlar nereye gitmiş..
F8 ile guvenli moda gırebılırsın.Boot ettıkten hemen sonra bas tuşa. Ondan sonra başlat>programlar>donatılar>sistem>sistem geri yukleme..2-3 gun oncesıne aldıgın zaman sıstemı gerı yukleme yapmış oluyorsun.
teşşükkür ederim arkadaşalr işe yaradı