Program Ekle/Kaldırda Çoook Uzun bir boş

HPQ-User
18-02-2008, 08:37   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

VolkAntalya sormuş:
Program Ekle/Kaldır menusunde yukarıdan aşagıya yuklu olan programlarım normal olarak listelenirken,yaklaşık 4 aydır listede bulunan programlarım 2 parçaya ayrıldı.yani normalde alt alta olması gereken programlarımın yabir bölümü yukarıda listelenirken bir bölümü de kaydırma cubuguyla uzun bir süre aşşagıya gittikten sonra listeleniyor.
Yani şöyle özetleyeyim; mesala a'dan S'ye kadar bir bölüm var alt alta sıralı liste,sonra uzun bir boşluk geliyor ve S'den Z'ye kadar gene alt alta normal olarak sıralanıyor...

Lütfen yardım...
Şimdiden teşekkürler...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
PIV 3.0.
1gb ram
160 gb harddisk

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; InfoPath.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)

erdem187
18-02-2008, 09:15   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj

görünümler kısmından ayarlarsanız veya yüklenen güncelleştirmeleri göster tikini kaldırırsanız sanıyorum sorununuz hallolur..

uGuR.uK
18-02-2008, 12:56   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

kayıt defterindeki ilgili kayıtlarda sorun oluşmuştur, XP'de buna sık karşılaşılıyor. CCleaner programını indirip kur( www.ccleaner.com ), ondan sonra programı sol taraftan Araçlar secengine bas, ondan sonra "Geri Yükle/Kaldır" pencersi belirir ekranda. iste burda program ekle/kaldır'daki girdiler listelenir, sen burdan o boşlukları ve istemediklerini kaldırabilirsin. tek yapman gereken silmek istedigini seç ve "Girdiyi Sil"e tıkla.