kudo1. C deki dosyaları D ye atamassın cunku c de windows sistemi kurlu mecbur biçimleyecen C dede kalmaz cunku biçimleyip xp kurman lazım mecbur ( yedekle ) bilgisayarcı veya bi arkadşıdnan taşınabilir bi HDD bul veya DVD n varsa 6 tane DVD al içine at :)TMM BU KONUYU ELÇİN BAHAR abimiz bana ayrıntısıyla anlattı2. xp cd ni tak biçimle C ye windowsu kur.. kolay
Program Files D'de
- 1
- 2
Elçin baharO zaman koyun DVD'nin içine 4500 mblık dosyayı! Ben size doğrusunu söylüyorum. Tam değeri o. Tam yazacakken sonra görürsünüz nero ya da ne kullanıyorsanız "Yer yetmedi abi, double layer ya da blu ray tak yoksa yazamazsın" uyarısını.
Ne anlatmak istediğini hiç anlamadım hem neyin hesabını yapıosun dostum sen sölede ben sana çıkarayım
halen anlaşamadınız mı ya
ortasını bulun bari
benim bilgisayarda 250 gb lik harddisk var ve extra dan usb den bağlı 500gb lik harddisk var ve dev bir film arşivim var :D şimdiye kadar öyle bi sorunum olmadı ama bende windows a farklı bir bölüm ayırıp o bölümü sadece windows a ayırmak istiyorum bilgisayar dahada hızlansın diye bence tavsiyem böyle yapsın herkes windows la belgeler birbirine girmesin :D
xHellknightxbenim bilgisayarda 250 gb lik harddisk var ve extra dan usb den bağlı 500gb lik harddisk var ve dev bir film arşivim var :D şimdiye kadar öyle bi sorunum olmadı ama bende windows a farklı bir bölüm ayırıp o bölümü sadece windows a ayırmak istiyorum bilgisayar dahada hızlansın diye bence tavsiyem böyle yapsın herkes windows la belgeler birbirine girmesin :anlayamadık nasıl bir bölümden bahsediyorsunuz zaten windowsun kendine özel bir bölümü var olmasa çalışmaz zatenşaşırdın galiba arkadaşım
Elçin baharanlayamadık nasıl bir bölümden bahsediyorsunuz zaten windowsun kendine özel bir bölümü var olmasa çalışmaz zatenşaşırdın galiba arkadaşıarkadaş herhalde bir harddiske sadece windowsu ve office, messenger gibi programları kurmamızı sölüyo. Resim, müzik gibi önemli verilerimizi de başka bi hdd ye aktarmamızı sölüyo. Böylece bil. çöktüğünde veri kaybı olmaz demek istiyo anladığım kadarıyla.Son Düzenleme: Feel Good ~ 26 Ağustos 2008 23:40
evet windows zaten ayrı bölümde ki daha nasıl ayıracaksın? istersen flash diske atalım kimse karışmaz
Arkadaş sorununu 3 dvd ile çözmüş ama bilginiz olsun diye kısaca birşeyler anlatayım.
Bilgisayarım'a sağ tıkladığımız zaman çıkan bölümde Yönet kısmına giriyorsunuz
Daha sonra Disk Yönetimi bölümüne geliyorsunuz daha sonra istediğiniz sürücünün adını değiştirmek için seçip sağ tıklayıp Sürücü Harf Ve Yolunu değiştir bölümünden Önce C sürücünüzü E F G gibi bilgisayarınızda olmayan bi bölüm ismi ile değiştiriyorsunuz
Daha sonra aynı işlemler ile D sürücüsünü C sürücüsü yapmak için D sürücüsünün Harfini C sürücüsü yapabilirsiniz. Fakat Bu şekilde bazı programların çalışmasında sıkıntı olabilir. Bu yüzden format atarak tekrardan programlarınızı verilerinizi kaybetmeden C sürücüsüne atabilirsiniz.
Saygılar...
dye format at boot.ini yü düzenle soyldımya bana e zuhahha
harddisk te windows un olduğu bölüm c yada d üzerinde boş alan miktarı doğrudan performansı etkiliyo örneğin c bölümünü programlar ve oyunlarla birlikte kullanmaktansa sadece windows a özel bir bölüm olarak kullanılabilir hem formatta veri kaybı olmaz hemde windows un alan sıkıntısı olmaz çünkü bir zamanlar benim bi bilgisayarım vardı harddisk 20gb idi windows un bölümü dolunca uyarı verdi en az 200 mb boş yer olmalı diye daha sonra bilgisayar yavaşladı ve sonunda çöktü...
DVD 4.7 Gb die Biliyorum :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D
- 1
- 2