Selam arkadaslar bilgisayarımdakı avast ve M.O 2003 programlarını kaldırmak istıyorum fakat '' bu düzeltme paketi açılamadı Düzeltme paketının doğrulunu onaylayın Windows yukleyıcı düzeltme paketinın doğruluğu için satıcınıza basvurun.'' gibi uyarı alıyorum bu uyarı sadece o .2003 programını kaldırıken oluyor avastda hata veriyor . Sebebı nedir bunun sadece bu 2 prog.da oluyor.
Program Kaldıramıyorum !
unlocker veya killbox ile programın klasörünü sil kalkar
total installer 5 ile istediğini kaldır tertemiz..
Önce sistem kayıt defterinden silemediğiniz programlara ait tüm girdileri silin.Bu işlem bittiğinde ise program ekle/kaldır da o programlara ait bir kayıt olmadığını fark edeceksiniz.Ardından program files dan o programa ait tüm dosya ve klasörleri temizleyin.Sisteminize de ccleaner programını kurmanızı öneririm.En son olarak da ccleaner programı ile bi tarama yapın ve bilgisayarınızdaki kayıt defteri girdilerini ve gereksiz dosyaları bularak temizleyin.Msconfig den de bu programlara ait girdileri kaldırmayı da unutmayın.Kolay gelsin.Saygılar...
Arkadaslar onerıler için saolun ama acayıp bir birsey olsa gerek muhetmelen virus bulastı heralde format atıcam artık sözde serıve pack 3 paketını bugun yukledım ama olmadı . Tesekkurler.
BİLGİSAYARA FORMAT ATMADAN VİRÜSLERİ TEMİZLEMEK
https://www.chip.com.tr/blog/pire ... EMiZLENiR_1361.html