Bilgisayarda bulunan bazı programları kaldıramıyorum.(Bitfender total securety gibi program dosyaları yok)bilgisayarda uninstall tool yükledim ama oda kaldıramıyor.Görev yöneticisinde çalışan .exe yok.Ve ayrıyaten nero 8 de kaldıramıyorum kaldır seçeneği yok onunda
program kaldırma
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
program ekle kaldırdan silmeyi dene olmassa regeditten sil bu tür silinmeyen programlar kendini regedit üzerinden koruyor regeditten sildikten sonra programı shift delete yap
Yıllanmış Üye
348 mesaj
dostum onları kaldıramassın onlar kendilerini bir vürüs exe si ile kuroyorlar bu yüzden silinemiyorlar senin yapacağın tek şey format atmam lazım arkdaş regedittin kaldır demiş ama oradan bile kaldıralamaz
Üye
66 mesaj
Programı yeniden üstüne kur veya repair seçeneği varsa kullan... hiçbiri yoksa Revo Uninstaller sana yardımcı olacaktır; hiç uninstall exe'si olmasa bile kaldırır merak etme...
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
halsizqxBilgisayarda bulunan bazı programları kaldıramıyorum.(Bitfender total securety gibi program dosyaları yok)bilgisayarda uninstall tool yükledim ama oda kaldıramıyor.Görev yöneticisinde çalışan .exe yok.Ve ayrıyaten nero 8 de kaldıramıyorum kaldır seçeneği yokbitdefenderi kaldırmak için:Bitdefender Uninstall
neroyu kaldırmak için::
diğer kaldıramadığın programlar içinde unlocker ve Your Uninstalleri öneririm.tüm bu kaldırma işlemlerinden sonra clenaerla temizlik yapmanda program artıklarını temizlemene yardımcı olur.Son Düzenleme: Kylie ~ 26 Ocak 2009 22:30