your uninstaller ı deneyin
program kaldırmak (silinmiyor )
- 1
- 2
arkdaşarlar bu dediğin bütün yöntemleri yaptım programla kalkacak bi durum olduğunu sanmıyorum vistanın kendi içinde çözülmesi gereken bişey olduğunu düşünüyorum bu vistayı profesyonel bi şekilde bilen o programı lisetden kaldırmayı bilir diye düşünüyorum :) bu söylediğniz yöntemlerin hepsini uyguladım ama bi faydası olmadı sorunum devam ediyo xp içeriği kaldırılmış dosyayı listeden kaldır diye bi seçenek vardı acaba bunda da öyle bişey var mı ?
evet aynen öyle bşey fakat bu sefer cd istiyo cd cd takıyorum aoutorun diye bi dosya arıyo bulamıyo cdnin içinde öyle bi dosya yok
ayrıca yardım ediceksenizde bunun adam gibi yoları var ukalakık yapamdan edebilirsiniz yineden teşekkür ederim ayrıca yaşınız daha 17 interntetn araştırn deniz sizin söylediklreini benzer bir çok şey yaptım olmadı o tarz porgramda kullandım olmadı ayrıca siz hesap makinasını pc zannederken ben pc kullanıyordum
düşünmeden hareket ediyorsunuz...
sizce ben profilimde ki 17 yaşını değşitiremem mi ?
oraya ben 40 da 50 de 60 da 80 de 100 de yazarım..KARIŞABİLİRMİSİN, ORAYA YAZDIĞIM YAŞIM ACABA GERÇEK YAŞIM MI, BİLEBİLİR MİSİN , ......
yine bir şey öğrendik bu sayede : İNTERNETTEN GÖRDÜĞÜMÜZ HERŞEYE İNANMAYACAĞIZ....
size yardım etmeye çalıştım ben..SİZE KÜFÜR ETMEDİM !!! , kalbinizi kırmak istemedim , kötü niyetli de yaklaşmadım ... ben böle size iyi davranmaya çalışırken karşımda BANA HAKARET EDEN BİR KİŞİLİK GÖRMEM beni gerçekten üzüyor..SİZ ,SİZE YARDIM EDEN KİŞİLERE HEP BU TAVIRLAMI YAKLAŞIRSIN ?
daha da ne kendiniz ile alakalı ne de benle alakalı bir şey SÖLEMEYİM...sizene benim yaşımdan , banane senin yaşından...BENİ SİZ DEĞİL SORUNUNUZ İLGİLENDİRİR..
bilgisayarınız da ki sorun küçük bir sorun..flood yapmaya , hakaret etmeye gerek duyulmayacak kadar küçük
bilgisayarınızı sistem geri yükleme yapın..olmazsa vista dvd nizi takın ,boot edin , bilgisayarınızı onarma seçeneğin de tıklayın ve onarmaya çalışın..
o da olmazsa
atın formatı...
siz bir sorunu o kadar büyültürseniz, sorunu çözmek için de büyük şeyler yapmalısınız..FORMAT atmak gibi...
ben bu sorunu çözmenin bir çok yolunu biliyorum ben öğrenmek istediğim vistanın bu sorunu çözmek için yardımcı bi program mı gibiişey var mı normalde içeriği olmayan dosyayı kaldırması lazım listeden ama kaldırmıyo ayrıcam yaşınız neden küçük yazasınız ? eğer yazmışsanız demek ki yaş probleminiz var eğer öyle sorununuz varsa tevadi yolları var psikolojik destek alabilirsiniz
tavsiyeniz için teşekkürler..
ben de düşüyordum zaten tedavi olmak gerekiyor..ama siz mi benmi bilemicemmmm
DAHA DA UZATMAYIN !!!
sen mi bitip başlıcağın karar veriyosun sen kimsin ki ? bu sonuçları hepsnin sosyal fobileriniz olduğunu ayrıca bastırlmış saldırganlınlık belirtirileri olabilir bence biraz pc başından kalkın kendinizi üstün deha gibi görmeye başlamışsınız sorununuz çok cidi iyiliğiniz için tedavinizi görün sosyal hayatınıza katkısı çok olucak ilerde bana dua edersiniz :)
yardım etmek için zahmet edip yazanarkadaşlara teşşekür ederim sağolun ben sorunumu çözdüm teşşekürler eyvallah