Ben dijital kamerayla film çekip bilgisayarıma atıyorum bilgisayara attıktan sonra görüntü kalitesi inanılmaz kötü hale geliyor. Birde bunu bilgisayara atmadan önce kamera vasıtasıyla telvizyondan izliyorum görüntü süper ve boyutlarıda aynı yani hiçbişeyle oynamıyorum. Bu işi halledecek bi program biliyorsanız bana yazın. Yardımcı olacak bütün arkadaşlara teşekkürler...
program lazım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bunun aslında olmaması lazım bende digital cameradan foto atıyom bilgisayarı görüntü züper hemde program filanda kulklanmıyom sen yinede bi araştır
e monitörün renk ayarlarıyla oyna yine olmadı kameranınkilerle oyna, o da olmadı çiftetelli oyna:)
anten,sana ne diyim.Senin kökenin tam olarak nedir? Sanki Nasrettin Hoca 'ya biraz dayanıyor gibi geldi de...
Adam soruyu soralı 3,5 ay olmuş,sen daha yeni cevaplıyorsun :)
Anten, hadi düzgün cevap versen ayını da tartışmayacağım ama bu kadar süreden sonra şu verdiğin yanıt olmuş mu yani, ayıp ama, çocuk yardım istemiş sen dalga geçer gibi yanıt veriyorsun, böyle yapacaksan hiç yanıt verme daha iyi.
Olayı söyle özetliyeyim ilk önce aktif konulara tıkladım sırayla ilerledim ve bu sayfaya geldim.Güncel bir konu olarak dikkatlice okumaya başladım soruyu ve cevapları.Taki çok vakit geçmeden antene takıldım.Ayıp etmiş dedim biraz dalga geçmiş dedim.Kansava gelince yazının çok önceleri yazıldığını farkettim.Biraz gülümsedik tabi:)
İyi çalışmalar.