Slm Arkadaşlar. Size Bir Kaç Sorum Olacak;
1) İşlemcim Amd Phenom II X4 940. Bu işlemci Win 7 (64bit)'i Desteklermi.
2) Birçok programda sorun olduğunu duydum Win 7 için driver,oyun vb. Programları kolaylıkla bulabilirmiyim(sıkıntı olurmu)?
3) Donanımımın en az hangi özelliklerde olması gerekiyor(işlemci,ram,vb)?
Saygılar
Program Uyuşmazlığı
Program, oyun vesaire olarak sorun yaşamazsınız sanırım. O işlemci 64-bittir ve herhalde o işlemciyi aldığınıza göre düzgün de bir sisteminiz vardır. Eğer tereddütleriniz varsa ilk etapta çift işletim sistemi olarak deneyebilirsiniz:
https://www.chip.com.tr/forum/Vis ... Kurmak_t110523.html
Programlarda sorun yaşamazsın, Vista'da çalışan programların %99'u çalışıyor. Zaten programların yeni sürümleri çıktıkça da uyumsuzluk ortadan kalkar.
aynen katılıyorum windows 7 de xp de calıstırırken bekledigim ve zorlandıgım programları windows 7 de cok kolay ve hızlı bir sekilde kullanabiliyorum ve sureklı guncelleniyor nerdeyse uyumsuz sistem kalmadı gibi :)
Kaynak göstermeden "duydum", "ettim" vb duyumlarla hareket etmeyiniz. Kaynak varsa cevap verilecektir. Bizim forumumuzda hiç bir sorun yaşayan olmadı. Kimden duyuyorsunuz böyle saçmalıkları?
2) Birçok programda sorun olduğunu duydum Win 7 için driver,oyun vb. Programları kolaylıkla bulabilirmiyim(sıkıntı olurmu)?
Arkadaşlar windows7 7264 versiyonu yüklü ancak ben A4Tek kameramı yükleyemedim yönetici olarak yüklüuyorum ama driver yüklenemedi diyor sorunu nasıl çözerim yardımcı olacak varmı teşekkür ederim.