slm değerli arkadaşlarım
öncelikle hemen konuya deyinmek istiyorm
bana 1 ve 7 ve 8 tuşuna sn de 6-7 kere basacak bi program gerekli bu programı nasıL yapa bilirim yada bana yapıp birisi yolliya bilirmi
şimdiden teşekkürler
Programci arkadaşlar Yardım Lutfen !
GirilmezSendKeys string[, wait]hocam biraz daha açarmısın bu dediklerini nasıl ve hangi programla yapacagımkomutu işinizi görecektir.
örnek bir yazım şekli
SendKeys "=", True= e basıldı
yakuza_hocam biraz daha açarmısın bu dediklerini nasıl ve hangi programla yapacagıBulunduğumuz Forum Visual Basic, bu sebepledir ki hangi program da yapılacağını belirtmedim.Yukarıdaki Kod sayesinde Sisteme Tuş Vuruşu Göndermiş Olacaksınız.
SendKeys "=", True bu komut ile = tuşuna basmış gibi olur.
= yazan yere sayıları girmeniz durumunda ise de bu iş bölece devam eder.
Not: Arkadaşlar Lütfen Özelden mesajlar atıp komple kodları yazıp vermemi beklemeyin. Bu şekilde kimse bir şeyler öğrenemez. Benim amacım sizlere elimden geldiğince boş vakitlerimde takıldığınız yerleri aşmanız da yardımcı olmak. komple yazıp vermek değil.
Herkese İyi Günler Dilerim.
Girilmezbana bu programı adresini verirmisin ?yakuza_hocam biraz daha açarmısın bu dediklerini nasıl ve hangi programla yapacagıBulunduğumuz Forum Visual Basic, bu sebepledir ki hangi program da yapılacağını belirtmedim.Yukarıdaki Kod sayesinde Sisteme Tuş Vuruşu Göndermiş Olacaksınız.
SendKeys "=", True bu komut ile = tuşuna basmış gibi olur.
= yazan yere sayıları girmeniz durumunda ise de bu iş bölece devam eder.
Not: Arkadaşlar Lütfen Özelden mesajlar atıp komple kodları yazıp vermemi beklemeyin. Bu şekilde kimse bir şeyler öğrenemez. Benim amacım sizlere elimden geldiğince boş vakitlerimde takıldığınız yerleri aşmanız da yardımcı olmak. komple yazıp vermek değil.
Herkese İyi Günler Dilerim.
Knight Online Minör Combo Programı mı yapmaya çalışıyorsun ?
Private Sub Form1_key(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyDown
If e.KeyData = Keys.D8 Then
End If
End Sub
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Timer1.Enabled = True
End Sub
Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
SendKeys.Send("8")
End Sub
Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
Timer1.Enabled = False
End Sub
al kardes bu kodlar isine yarar. burda 8 tusu icin yaptım istege baglı değistirebilirsiniz.
knight online de işe yaramıyor ama :D ben cok denedim olmadı.oyuna girince program pasifleşiyor
EN8800GTXKnight Online Minör Combo Programı mı yapmaya çalışıyorsun ?sanırım onu yapmaya çalışıor hiç mi hiç yeri deil ama onu actool ile yapsan kolay olur