utorrent programını çalıştırmak için tekrar kurmam gerekiyor. tıkladığımda açılmıyor. formattan öncede böyleydi 3-4 gün önce format attım. Zamunda.net sitesine girebiliyordum formattan önce ama
şimdi giremiyorum birkaç dns denedim eskiden bağlanabildiğim 8.8.8.8 8.8.4.4 olan dnsleride denedim ama yine bağlanamıyorum siteye.
Programı tekrar kurmak zorunda kalıyorum
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
OP Taze Üye
7 mesaj
formattan sonra utorrent çalışıyor mu, o sroun halloldu mu? bir de site için söylemek istediğim bir şey var. biz de formata verdikten sonra google açılmıyordu. sonuna "webhp?hl=tr" ekleyince aılıyor anca. ama o siteye girmeyi dns'yi değiştiren sitelerden deneyebilirsin. veya Anonymous gibi sitelerden bağlanmayı denyebilirsin. ben google'ye oradan bağlanıyordum, ama sonradan reklamlar falan sıktı bıraktım.
OP Taze Üye
7 mesaj
formattan sonra utorrent çalışıyor mu, o sroun halloldu mu? bir de site için söylemek istediğim bir şey var. biz de formata verdikten sonra google açılmıyordu. sonuna "webhp?hl=tr" ekleyince aılıyor anca. ama o siteye girmeyi dns'yi değiştiren sitelerden deneyebilirsin. veya Anonymous gibi sitelerden bağlanmayı denyebilirsin. ben google'ye oradan bağlanıyordum, ama sonradan reklamlar falan sıktı bıraktım.Torrent programını ve dnsleri değiştirdikten sonra modeme reset attım sorun çözüldü teşekkürler