arkadaslar bu sene ortaokul bitti lisede nasip olursa 2. sınıfta bilgisayar bölümünü seçeceğim yaz tatili bosum seviyeme göre en basitinden bir programlama dili kaynagı bulabilirmisiniz
bilgisayarın kullanımına dair herseyi chip forumu sayesinde öğrendim ama programlama öğrenemedim
birkac kaynak buldum birazını anladım sonra kafam karıstı benim aptal kafa anlamadı agır geldi
programlama dili
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 21 Haziran 2009 07:31
Yeni Üye
31 mesaj
Ne istiyorsun tam olarak açıklarmısın? Delphi başlamak için iyi gelebilir. Herkes öyle diyor kolaydır diyorlar ancak ben başladığımda En ağırlarından olan "C" den başladım sonra perl php vs. ile devam ettim. Zaten C'i öğreneebilrisin diğerleri tabiri caizse fıss gelir.
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
beksNe istiyorsun tam olarak açıklarmısın? Delphi başlamak için iyi gelebilir. Herkes öyle diyor kolaydır diyorlar ancak ben başladığımda En ağırlarından olan "C" den başladım sonra perl php vs. ile devam ettim. Zaten C'i öğreneebilrisin diğerleri tabiri caizse fıss gelir.özür dilerim cevap vermekte cok geciktim verdiğin bilgiler için saol bos zamanımda delphi öğrenmeyi deneyeceğim
bir ara C ve assembly öğrenmeyi denemiştim ama anlamamıştımSon Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 26 Haziran 2009 05:03
Kapalı Hesap
395 mesaj
carl246arkadaslar bu sene ortaokul bitti lisede nasip olursa 2. sınıfta bilgisayar bölümünü seçeceğim yaz tatili bosum seviyeme göre en basitinden bir programlama dili kaynagı bulabilirmisinizLisede büyük ihtimal Visual Basic ve C# görüceksin. Bu yüzden Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Akademisine ait Türkçe E-Kitap Programlamaya giriş için güzel bir kaynak olabilir.
bilgisayarın kullanımına dair herseyi chip forumu sayesinde öğrendim ama programlama öğrenemedim
birkac kaynak buldum birazını anladım sonra kafam karıstı benim aptal kafa anlamadı agır
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
ömer1assembl dili çok kullanılan ama karışık bir dil onunn için Delphi öğrenmeni öevet haklısın assembly çok karısık şu an visual basic öğrenmeye çalısıyorum sende yardımın için saol
Yeni Üye
21 mesaj
bence de önce visual bacis yada delphi den başla