Bi arkadaş öncedende böyle bir ugulama yapmaya çalışmıştı ancak düzgün ilerlediğini zannetmiyorum.Mailleri spama kurban gitmiş olabilir.Daha düzgün daha düzenli ve bi amacı olan güzel bir ortam oluşturmak istiyorum.Aşırı derecede boş zamanım oluyor hem eğlenmek hemde öğrenmek için böyle bir şey düşündüm.Şöyle olacak C dilini azda olsa kullanabilen kendini geliştirmek istiyen kişiler var ise msn adreslerini bana pm ile atsınlar.Grubu kurarız haftanın bazı günlerinde yarışmalar falan yaparız.En kısa kod,en iyi kod,en hızlı kod,Algoritmalar,Linux.... Hem güzel bir ortam oluşturmak hemde birşeyler öğrenmek istiyenler varsa pm(özel mesaj ) geçsinler herkese iyi çalışmalar....
Programlama Grubu (C Dili )
cevap gelmemiş xd
ancak bn adres verem [email]allper@windowslive.com[/email] bişiler öreteceksen ekle gerisi boş iş ;)
Kardeş C dilleri hepsi aynı mantık bende C# çalışıyorum istersen benide ekleyebilirsin
goldas_16@hotmail.com
pm atcaktm ama mesaj kutun odlu heralde.Sonradan tekrr denerm.
adresim [email]niko_bellic_4@hotmail.com[/email] c# ile uğraşıyorum vs 2010 un debug hataları deli ediyor debug hatalarının nedenide güncel olmaması grubumuzda her türlü dil olsun fortran asssembly gibi zor dilllerde olsun
loseface:) sistem programlama ya merak salmış oldukça başarılı bir forum üyesi bişey diyosa yapar yanlız gruba katılacak forum üyeleri email adreslerini bu şekilde verirse spam maillerle başları derde girecektin kolay gelsin ...........
pm attım arkadasım cevabını beklıyorum
ben ekledim arkadasım seni online :
c ile C# pek ayni sayilmaz bence :P
java bile C# den daha fazla benzioy c/c++ ya.
ben de arasira c/c++ felanla biseyler yapmaya ugrasiyorum. msnyi pek kullanmam.
c /c++ /assembly ile ilgilenen ve bos vakti olan insnalarin oldugunu gormek guzel.
keske benim de vaktim olsaydi. :D
c#$ vb#$ .net#$ felan zaman kaybi hic bulasmayin derim mecbur deilseniz.
surekli degisio bu diller. en stabil diller assembly c c++ dir.
C++ gördüm. Bu sene sanırım C# görücez okulda. Bende katılmak isterdim ama biraz daha kendimi geliştirmem lazım :)