ben bilgisayarımı değiştirdim eski bilgisayarım vistaydı şimdiki windows 7 eski bilgisayarımdaki programları harddiske kopyalamıştım yeni bilgisayarım da çalışmıyor aynı programları vista olan bi bilgisayarda çalıstırıyor neden boyle bi sorun oluyor acaba.
programlar çalışmıyor
bimiyorum ama o programları çalıstırabilmenin bi yolu varmı
programları söleyin , çalıştırmasını belkim sağlayabiliriz..Siz programları sölemeden biz nereden bilicez , sizin yüklediğiniz programları ? :)
farmalist - redhouse sözlük ve denizcilikle ilgili bazı programlar stabilite programları.
peki uyumluluk modunda , yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi ?
alternatif olarak diğer sözlük programlarını deneyebilirsiniz..Örnek : babylon
ewt onları da denedim ama sürüm desteklemiyor falan diyor windows 7 nin vista tabanlı oldugunu duymustum neden boyle bi sorunla karsılastım bilmiyorum
yapilmamasi gereken seyi yapiyorsun bir kere orada bahsettigin programlarin cogu zaman zaman genelde 15 günde bir yeni sürüm yayinliyor hadi exe olarak kurda direk oranin icine atmak olayi.
2cisi bazi programlar regedit icine kayit atmazlarsa calisamazlar senin bahsettigin programlara gelirsek cdden calisanlar icin direk cd icinden deniyeceksin flashin calistiginada emin ol bu arada olmuyorsa gene cd icinde o dosyayi uyumluluk modunda dene.
Diger programlara gelince www.filehippo.com buradan son versiyonlarini indirip kur.
üstelikde ilk defa firmalar 64 bitde sevenle makina satmaya basladilar o bile belli degil verdigin bilgilerde