Programlar Kapanırken Sorun Çıkarıyor

emremektup
28-11-2006, 12:57   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
165 mesaj

bilgisayarıma geçen gün format attım.  XP'yi yeniden yükledim.
sonra da eski oyunları ve programlarımı yüklemeye başladım.

picasa'yı yükledim. sorunsuz çalışıyor fakat picasa'yı kapattığımda şöyle bir mesaj çıkıyor ekrana:

"Picasa2.exe-Disk Yok
Sürücüde disk yok.Lütfen Device\Harddisk1\DR2 Sürücüsüne bir disk takın"

mesajın kapanması için iptal,tamam tuşlarına 4-5 kez basıyorum. ancak kapanabiliyor.

bir de oyun var. onu kapatmak istediğimde şöyle bir mesaj çıkıyor:

"Run-time error '339'
Component 'COMDLG32.OCX' or one of its dependencies not correctlyregistered: a file is missing or invalid."

hadi bunları geçelim de bir sorun daha var. normalde sabit disk (C:) de oluyor bildiğim kadarıyla. ya da (D:)de olur. formattan sonra XP'y yeniden yükledim ve şimdi (H:) olarak gözüküyor.

biliyorum biraz uzun oldu ama birisi yardım edebilir umarım.

chiemsee111
28-11-2006, 15:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
388 mesaj

Sen bence tekrar format at yavas formati sec

BOOMFUNKMCS
28-11-2006, 16:09   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj

farklı bir format atmışın arkadaşım pc ne.sanıyorum eski windows u sen sadece yenilemişsin,bu durumda ,program ve oyunların setupları siliniyor,program ekle kaldırdan da göremiyorsun fakat kullanabiliyorsun.C de program files in içine bir bak duruyorlarmı.sen tekrar yükleme yapıncada bu dosyalarla çakışıyor ve windows setup u arayor.al sana karmaşa diyor pc in.benmi uğraşcam sen uğraş diyor kısaca :)

SaYDeK
23-10-2007, 01:24   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Ya arkadaşlar bendede 2 gündür bu hata çıkıo deli olucam yaa 10 -20 kez tıklıom gidio 1 dk geçmio yine gelio pc yi açıom kapıom gene gelio nasıl  düzeltiriz bunu ya