project natal'da half life 2 !

alien_fx
10-03-2010, 22:06   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj

Arkadaşlar, hepiniz yürekten merak ediyorsunuzdur en nihayetinde. 2-3 ay olmuş bu video yayınlanalı ama ben yeni gördüm. Açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı. bi nevi adamımız kendi yürüyor , kendi geziyor, bize ise dingil gibi bakıp bir takım aksiyonlar yanında 2 el ateş etmek kalıyor. Tabi bu benim şahsi görüşüm işte video ;

Eğer çalışmaz ise link ;
http://www.bolumsonucanavari.com ... 2_Kontrolu-3258.htm

CarlJohnson
10-03-2010, 22:16   |  #2  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,081 mesaj

alttaki link için teşekkürler oncelikle video yüklenemedi diyordu cunku..fps modelinin ilk testleri sanırım bir de resmi olarak yayınlanan özel videoları beklemeyi tavsiye ediyorum :) projenin cıkmasına biraz daha süre var..6 7 ay kadar..o zamana kadar kesinlikle tanıtım videolarındakine yakın bir kalite yakalamak zorundalar (resmi sitedeki fantezi video)..umut ediyorum ki başarılı da olurlar :) xbox kullancısı olarak cok iyi benim için ve geri kalan bütün kullanıcılar için :) ve microsoftunda başarısına başarı katar..o kadar gazı verdiler sonunu da getirmek zorundalar artık :)

alien_fx
10-03-2010, 22:31   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
5,671 mesaj

vallahi nediyim hiçmi hiç umutlu değilim :) futbol vs oynanamaz. o zımbırtı sadece olduğun yerdeki hareketleri algılıyor, saha sonuna top koşturman için saha kadar biyerde oynaman lazım. fps de elinle silahla giderkende bu yukardaki video kalitesinde birşey bekleniyorsa, hiç almam ben. hayır zaten 200euro mu ne olacakmış. 50 dolar alice'nin harikalar diyarından kaçmış.
 hem bir oyun için yorulmaya değer mi ? o ayrı bir konu.

CarlJohnson
11-03-2010, 18:37   |  #4  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
1,081 mesaj

o bakış açısından degerlendirirsek wii alanların hepsinde sorun var :)) ilginc bir sistem olucak tam olarak bittiginde ama bakalım nasıl..bu kadar ezik büzük kalcagını sanmıyorum..birde sony de resmi olarak kendine ait bu hareket sensörü aletinin fiyatının 100 DOLAR dan asagı olucagını acıkladı..microsoft 200 euro ya veriyorsa ya gercekten sony i katlayan bir sistem olacak ki ole zannediyorum ya da salaklıgına 200 euro yapıcak..

Ahmet Ertuğrul
11-03-2010, 19:33   |  #5  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

İnşallah güzel olur ama bu videoyu yayınlamasalar daha iyi olurmuş bence. Daha çok başlangıç seviyesinde sanki. Videoda ses de yok. Anlatım yok. Görüntü çok kötü. Halbuki proje videsounu izlediğim zaman baya heyecanlanmıştım. Natal'ın mümkün kılacağı teknolojilerden bahsediliyordu. Burda sanki o teknolojiden eser yok.

CarlJohnson
12-03-2010, 00:17   |  #6  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
1,081 mesaj

daha vaaar sabır :))

gokhan38
12-03-2010, 03:03   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj

daha cok gelişmesi lazım bence

alien_fx
12-03-2010, 13:41   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
5,671 mesaj

aynen, trailer'e baktığımız da bayağı bir gelişmiş görünüyor.

CarlJohnson
13-03-2010, 21:13   |  #9  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
1,081 mesaj

project natal da herhangi bir alet edevat mevcut degil tamamen sensörlere dayalı bir olay hedeflendi..kesinlikle 6 7 ay içerisinde baya ileri bir seviyeye gelir cunku hergun saatlerce bunun üstünde calısıyor microsoft..diger yandan buna karsı cıkarılan ps3 algılayıcının da mikrofonumsu bir kontrol cihazı olucak onu algılıcak alet onu hareket ettirerek birseyler olcak sanırım..wideolarda oleydi..o aletin tipinide yayınlamıslar..gamespot ta vardı...Project Natal diyorum bekleyin arkadaslar saglam gelmek zorunda zaten :) o kadar gazı werdiler 1.5 sene onceden.