Promosyon ürünlerinizi kendiniz online tasarlayın

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
JackieJean
01-04-2016, 15:08   |  #1  
JackieJean avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2016

Merhaba. Günümüzde standart ve eşinin daha birçok başka sitelerde satıldığı ürünlerden bulmak bir hayli mümkün. Ürünün temin edilebileceği kaynak seçenekleri arttıkça kişilerin bütçe, konum, taksit ve bunun gibi daha birçok ayrınıtıyı baz alarak sipariş verme imkanları oluyor. Bu sebeple günümüzde kişiye özel ürünlerin internet üzerinden tasarlanarak o kişiye özgün özel bir ürün gönderilmesiyle alakalı siteler her geçen gün artmakta. Buna örnek olarak yeni karşılaştığım ve promosyon alanında kişinin veya şirketlerin özel isteklerine göre tasarlayabileceği ve internetten sipariş vermelerine olanak sağlayan bir siteyi paylaşmak istedim.

Sitenin adı:Lanyardmarket

Bu internet sitesi kişilerin kendileri veya şirketleri için özel olarak promosyon ürünleri tasarlamalarına, sipariş verebilmelerine ve siparişlerini takip edebilmelerine olanak sağlıyor. Ara yüzü oldukça kullanışlı buldum. Gördüğüm kadarıyla sitede şu anda sadece boyun ipi ve yaka kartı mevcut.

Fuar, organizasyon veya firmadaki bireyler için baskılı boyun ipi

Firmada bulunan bireyler için plastik yaka kartı 

Aynı zamanda yaka ipi veya kart askı ipi olarakda adlandırabilir. Güncel fiyatları TL, EURO ve USD biçinde almanıza olanak sağlayarak bütçenize uygun özel ürünü tasarlamanıza veya günce fiyat almanıza olanak sağlar.

Umarım bu paylaşımım bu işle alakalı olan kişiler için faydalı olur.