Arkadaşlar normalde Prototype 2'yi son ayarlarda açabilmek için HD 5850 veya GTX 460 öneriliyor fakat ben GT 650M ile 1920x1080p çözünürlükte tüm ayarları sonuna kadar açıp oynayabiliyorum. Acaba sistem gereksinimleri mi yanlış ? Çünkü GT 650M ve HD 5850 arasında 60 tane ekran kartı var.
Prototype Hakkında Bir Soru
Sistem gereksinimleri yanlış diye bir şey yok 2 sene önce o sistemi ezberlemişler günümüzde söylüyorlar işte
Zaten önerilen sistem gereksinimleri genelde abartı biçimde oluyor. :)
Evet sanırım öyle.
Max payne 3 ün ki nasıldı max sistem gereksinimleri ona bakıp pc dizseydik 4000 tl lik alırdık.
Merak etme senden daha iyi biliyorum.Ayrıca milyon kısmına gelicek olursak kime söyledin bu konu dışında merak ediyorum.Max Payne 3'ün maksimum diye açıklanan sistemleri oyunun test edildiği maksimum sistemdi. Oyunun istediği maksimum değildi bunu kaç milyon kez söylersem anlayacaksınız çok merak ettim.
Önerilen sistem gereksinimleri:
İşlemci: Intel i7 3930K x 3.06 GHz/AMD FX8150 x 3.6 GHz
RAM: 16 GB
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 680/Radeon HD 7970
Sabit: 35 GBBenim demek istediğim bu sistemden daha ucuz sistemlerde son ayarda akıcı bir şekilde oynatır.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (128169) ~ 05 Ağustos 2012 01:04
Merak etme senden daha iyi biliyorum.Ayrıca milyon kısmına gelicek olursak kime söyledin bu konu dışında merak ediyorum.Daha önceki başlıklarda da söyledim. Ve benden iyi bilseniz aa bak Max Payne 3'ün maksimum istekleri bunlara kalsak 4000'lik sistem dizerdik demezdiniz.
LOW RECOMMENDED SPECS
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA® GeForce 450 512MB RAM
or AMD Radeon™ HD 4870 512MB RAMHIGH RECOMMENDED SPECS
Windows 7/Vista (32 or 64 bit)
Intel i7 Quad Core 2.8Ghz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA® GeForce 480 1GB RAM
or AMD Radeon™ HD 5870 1GB RAM
Bunları daha öncede paylaştım hemde 1 değil 2 değil nedense kimse görmedi.
Merak etme senden daha iyi biliyorum.Ayrıca milyon kısmına gelicek olursak kime söyledin bu konu dışında merak ediyorum.Peki neden hiçbir resmi sitede yazmıyor senin yazdığın sistem özellikleri ?Önerilen sistem gereksinimleri:
İşlemci: Intel i7 3930K x 3.06 GHz/AMD FX8150 x 3.6 GHz
RAM: 16 GB
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 680/Radeon HD 7970
Sabit: 35 GBBenim demek istediğim bu sistemden daha ucuz sistemlerde son ayarda akıcı bir şekilde oynatır.
http://support.rockstargames.com ... system-requirements
Burada yazan bu. Oyunun orjinal kutusunun arkasında sizin önerilen diye paylaştıklarınız oyunun test edilen maksimum sistem gereksinimi olarak gösteriliyor. Türkiye'de Rockstar'ın verdiği sistem aralığı hangi akla hizmetse minimum-önerilen olarak düştü sitelere. R* daha sonra onların minimum-önerilen olmadığını vurgulasada Türkiye'deki algı değişmedi.
Tartışmanızı mesaj üzerinden yapın. Konuyu dağıtmanın cezası normalde uzaklaştırma ama naparsın biz de öyle bir şey yok :)
Son olarak 650 m ekran kartı güçlü bir ekran kartı diyorum.
vallaha çok alakasız olsada şunu deym prototype 2 yi hiç sevmedim tabi bu benim görüsüm 1. oyunundan pek fark yok şöyle olsa daha iyi olurdu uçmak kaçmak bu oyunun tarzıda onun yerine eline bir silah verseler hikayede biraz değişiklik yapsalar güzel olurdu...