arkadaşlar yotube gibi trkiyeden girilemeyen bazı sitelere girebilmek için proxy değiştirip ip ayarlaması yapabilen bir program arıyorum. chipin verdiği anchorfree yi kullandım fakat bir reklam bandı çıkıyor tarayıcının üst kısmında bu da bağlantıyı aşırı derecede yavşlatıyor bu nedenle bildiğiniz kullandığınız bu tarz etkileri olmayan bi program varmıdır. proxy switch diye bir tane buldum ama size soruyum dedim belki iyi birtane tavsiye gelir.
proxy değştirme
Merhaba :
Program Yok Anti-ban Vardı Oda Rahmetli Olmuş malesef
ama http://www.tr-portal.net/interne ... youtube-girisi.html Girerek Altarnatif Proxy Siteleriyle . rahatca dolaşabilirsin.İzleyebilirsin. :)
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj
teşekkür edeerim arkadaşlar ancak böyle sitelerden değilde sabit bir program ile proxy ve ip i komle değiştirmek istiyorum bununla alakalı bilgi sunarsanız sevinirim
Son zamanların en gözde programı ( isa server'ı filan rahat atlatıyor hatta, şirketlerden giremediğiniz siteler ve yasaklı siteler için :) )
Freegate 126kB lık bir progamcık.Sadece çalıştırıp bırakıyorsunuz. Standart kullanım için bir ayar yapmanıza gerek yok. Ve tor ağları gibide yavaş değil.