Arkadaşlar,
Proxy nin interneti hızlandırdığı onun ekonomik olarak kullandığını biliyorum.Ayarlarınıda explorer daki araçlardan yapıldığını.
Anlamadığım:Türk Telekomun proxy adrsleri varmış ve bunları ve bunlara ait portları kullanmak gerekirmiş.
Bende türk telekom kullanıcısıyım bu proxy adresleri otmatikman bemim explorer m da olması gerekmezmi?
Neyse bu konuyu bana en iyi bir şekilde kim anlatır? Lütfen
Selamlar
proxy hakkında yardım
proxy.ttnet.net.tr port 8080
proxy-ist.ttnet.net.tr 8080
proxy-izmir.ttnet.net.tr 8080
proxy-ankara.ttnet.net.tr 8080
Internet Explorer'da proxy ayarlarını yapmak için; Araçlar > Internet Seçenekleri > Baglantılar > Yerel ag ayaları tıklayarak açılan sayfada
1) 'Use a proxy...' seçeneğini açın, (2) Address bölümüne proxy adreslerinden birini girin, örnek olarak proxy.ttnet.net.tr ve (3) port kısmına ttnet proxy portu olan 8080 girin. Pencereleri onaylayarak kapatın. Hepsi bu .
bektashproxy.ttnet.net.tr port 8080peki smileadsl in proxy ayarları varmıdır
proxy-ist.ttnet.net.tr 8080
proxy-izmir.ttnet.net.tr 8080
proxy-ankara.ttnet.net.tr 8080Internet Explorer'da proxy ayarlarını yapmak için; Araçlar > Internet Seçenekleri > Baglantılar > Yerel ag ayaları tıklayarak açılan sayfada
1) 'Use a proxy...' seçeneğini açın, (2) Address bölümüne proxy adreslerinden birini girin, örnek olarak proxy.ttnet.net.tr ve (3) port kısmına ttnet proxy portu olan 8080 girin. Pencereleri onaylayarak kapatın. Hepsi bu .