beyler daha farklı görüşleriniz varmı pc im var onda da bf 3 oynayabiliyorum amaa benim amacım bizim hafta sonları diğer eve geçmemiz game pade bayılırım ama bf3 te hiç kimse bana mouse sız oyna diyemmez bunun için dönüştürücü alacağım hem kullanan arkadışım var çok memnun olduğunu belirtti. beyler pc nin deneyimini konsolun ise keyfini hiç bir şey veremez amac 102 ekranda bf 3 oynamak hemde mouse ve klavye ile iişte bunun için konsol alacağım hem detroidin belirttği gi bi çok güçlü 2 bf3 birden çalıştırır uzun vaade li bir alet gibime geliyorr. ps3 firmasının ps4 çıkarmaya hiç niyeti yok gibi beyler koltuğun karşısında mause la olunurmu demişsiniz veya o tarzda şeyler ben ona göre sistemimi kurdum siz merak etmeyin ben ps3 taraftarı gibiyim.ama ps4 ün çıkış tarihi beni endişelendiriyor birde yukarda arkadaş konsol için hiç uygun bir zaman değil demiş nasılyannni nasıl uygun zaman değil ne zamanı beklemeliyim
bana sorarsanız ps3 gibime geldi çok online olacağım .....
çok teşekkürler çok ilgileniyorsunuz benle.....
ps 3 alıyorum ! ne olur içeri bak
- 1
- 2
PS4 daha çıkmayacak hemde kötü haber olabilir ama oyun yapan firmalar pc için oyun hazırlamaktan vazgeçmek üzereler korsan oyunla başetmek ve maliyetleri düşürmek için pc için üretmeyi bırakıyorlar...PS4'un cikmasi en erken 2013 sonunu bulur. Oyun gelistiricilerin bilgisayar icin oyun gelistirmeyi birakmalari cok zor. Suanki Steam Origin gibi hizmetler yayginlastikca oyunlar yalnizca buralar uzerinden dagitilacak diye dusunuyorum. Sonucta PC pazari toplam konsol pazarindan daha buyuk ve gelismis ulkelerde yasal olmayan dosya paylasimin cezasi cok buyuk. Az gelismis ulkelerdeki pazar payi daha kucuk oldugu icin su asamada cok birsey etmiyor oyun gelistiricileri bu yuzden bir cok oyunda bu ulkelere dil destegi verilmiyor. Örnek vermek gerekirse bircok oyunda Türkce destegi yokken 5 milyon kisinin konustugu Fince destegi var.
beyler daha farklı görüşleriniz varmı pc im var onda da bf 3 oynayabiliyorum amaa benim amacım bizim hafta sonları diğer eve geçmemiz game pade bayılırım ama bf3 te hiç kimse bana mouse sız oyna diyemmez bunun için dönüştürücü alacağım hem kullanan arkadışım var çok memnun olduğunu belirtti. beyler pc nin deneyimini konsolun ise keyfini hiç bir şey veremez amac 102 ekranda bf 3 oynamak hemde mouse ve klavye ile iişte bunun için konsol alacağım hem detroidin belirttği gi bi çok güçlü 2 bf3 birden çalıştırır uzun vaade li bir alet gibime geliyorr. ps3 firmasının ps4 çıkarmaya hiç niyeti yok gibi beyler koltuğun karşısında mause la olunurmu demişsiniz veya o tarzda şeyler ben ona göre sistemimi kurdum siz merak etmeyin ben ps3 taraftarı gibiyim.ama ps4 ün çıkış tarihi beni endişelendiriyor birde yukarda arkadaş konsol için hiç uygun bir zaman değil demiş nasılyannni nasıl uygun zaman değil ne zamanı beklemeliyimZevkler tartisilmaz ben gamepade alistigim icin konsol kullanirken gamepadi klavye ile fareye degismem. Bilgisayarda olay cok farkli sonucta karsisinda oturuyorsun ve tepki suresi cok daha hizli oluyor ama 2.5 metre mesafeden kimse bana klavye ile fare kullanarak konsolda oyun oynatamaz özellikle BF3'te ucaklar ve helikopterleri kullanirken gamepad klavye fareden daha iyi is göruyor.
bana sorarsanız ps3 gibime geldi çok online olacağım .....
çok teşekkürler çok ilgileniyorsunuz benle.....
Kardeş senin konumun için sanki xbox daha avantajlı.Grafik olarak bence (araştırmalarıma göre) xbox daha önde ps3 e göre.Ama o kadar da fark edilir derecede bir şey yok ortalıkta.Move kinect karşılaştırırsan bence kinect daha gelişmiş ve önce zaten kinect çıktı.Yine de sen bilirsin.Oyun çeşidi olarak özel oyunlar dahil oyun sayıları eşit sayılabilir.Ama xbox da oynayacağın oyunları pcde de oynarken ps3 özel oynularını pcde oynayamazsın örneğin god of war serisi gibi.Eğer grafik çok önemli en ufak detayı bile fark ederim benim makinemden daha iyisi olmasın dersen xbox ama para bana sorun değil oyunları alırım hem de özel oyunları oynamak isterim dersen ps3.
Arkadaşlar PS3 ve XBOX360 arasında birtakım farklar tabiki var. Ama bunu yanlı olarak söylemek daha yanlış olur. Ve biri PS3 alıyorum deyince kavga eder gibi yorumlar falan atmak saçma. Açıklamak isterim burada iki konsolun farklarını.
Öncelikle grafik konusuna gelelim. Bazı oyunlarda PS3, bazılarında ise Xbox 360 çok fark yaratabiliyor grafik konusunda. Ama ikiside hemen hemen eşit. Xbox açık ara olmasada grafik konusunda önde. Grafiklerle ilgili yorumum böyle.
İki konsol arasında oyun desteği olarak PS3 daha önde ve sadece PS3 e çıkan oyunlar daha zevkli ve daha iyi oluyor. Sadece Xbox a çıkan oyunlar PS3'e göre daha az heyecan verici olarak söyleniyor. Ayrıca oyunları gameplaylerinden bulabilirsiniz. Oyun desteğinde ve estetiğinde PS3 önde diyebilirim.
Oynanış açısından konuşmak gerekirse ben de denemiştim ve kararımı PS3 olarak vermiştim. Oynanış olarak PS3 daha rahat. Oynanış açısından çok yorum da yapmak istemiyorum çünkü herkese göre bir oynayış tarzı vardır ve tarzına göre de konsolunu seçmesi gerekir.
Donanımsal özelliklere gelelim. İkiside yeni slim kasalar çıkardılar. Dış görünüşe çok önem vermemek lazım ikiside şık. Ama Kinect vs Move karşılaştırılması var. Ne dersek diyelim Xbox'ın Kinect'i PS3'ün Move'unu açık arayla geçiyor. Kamera açısından farkları yok. Ama Kinect hiçbir cihaz olmadan hareketle oynanabiliyor. Ama Move'da 1-2 cihaz olması lazım. Kinect çok önde ve ve bu hareketle oynama özelliğinde Xbox PS3'ün önünde.
İki konsoldada HDMI var ve Full HD Televizyon-Monitörünüz ile iki konsolda da oyunları 1920x1080p(Full HD kalitesi ile oynama imkanınız var.
Xbox Live'nin aylık ücreti var fakat PSN'nin ücreti yokmuş öyle duymuştum. Playstation 3 hata ve arızalar bakımından Xbox 360'tan daha sağlam. Ayrıca Türkiye'de PS3 satımı daha fazla var ve bu özellik de PS3'ü daha hızlı bulmanızı sağlayacak.
Benim düşüncelerim böyle. Daha farklı şeyler olabilir. Farklı karşılaştırmalar olabilir. Ama kararınızı bu yorumlarıma göre vermenizi öneririm. Her şeyden önce de imkanınız varsa ikisinide deneyin.Sakince düşüncelerimixi dile getirelim lütfen. Burada savaş yok :)
Ps3 Aldım Harika ! Öncelikle Xbox 360 ın kolu elle çok rahat oturuyor ama pilli oldugu için çok ısınıyor ve eli terletiriyor bu yuzdende oyunda 2 de bir durup elini silmen gerekiyor bunu bn yaşadım .
Ps3 Artıları = Oyunların Coğu Artık ps3 e cıkıyor Özellikle bu oyunlar için bile ps3 alabilirsin =God of war ,Mgs4 , Uncharted 1,2,3 , Red dead redpamtion ve İnfomuos 2 Bu oyunlr yetiyor ps3 alman için...
Xbox 360 + =Yokk
Xbox 360 - = Online oynamak için Aylık , yıllık ücret ödemen gerekiyor , Xbox Live Üyeliği Belirli ücret gerekiyor .. .Bide Xbox Çok Zor oyun bulunuyor .
Kısacası Ps3 Forever ...
beyler artık ps3 konusunda kararlıyım battlefield 3 için klan bile kurduk. haftaya kısmetse alıyorum. beyler xfps diye bir dönüştürücü var onun hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim çok iyi diyorlar bizzat denedim gecikme sıfır gibi hassasiyetide iyi çok olumsuz yorumlarda var ama bence güzel klavye fare bf 3 dehşet oluyor alma amacım zaten bf3 online içindir ama yanında 2-3 ayda bir oyunda alacağım . yorumlarınızın devqamını diler...
- 1
- 2