PS1 Oyunlarını PC'de oynamak için(Türkçe)Emilatör arıyorum....
Netten İng.buldum...Yadımlarınızı bekliyorum....
Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 12 Aralık 2008 18:55
çoq zor bea kadeş bu emulatör işi hep dandik cıkıoo bende aradım ama doğru düzgün bişi yoqq
_çaylak_çoq zor bea kadeş bu emulatör işi hep dandik cıkıoo bende aradım ama doğru düzgün bişiPlayStation1'i PC'ye bağlıyabilirmiyiz...
Hiç bi fikrim yokk ama o oyunları oynamak istiyorum...
Hallederiz_87PlayStation1'i PC'ye bağlıyabilirmiyiz...valla kardeş ps1-ps2-ps3 bağlanıo ama yha s-video komponent fln girişli monitörün olcak yada tv kartı ile işi halledeceksin avermedia die markanın cok güsel ürünleri var bi google ara mutlaka bulursun bende şimdi ps2 yi pc ye bağlamak için tv kartı alcam anca böle bağlayabilirsin...
Hiç bi fikrim yokk ama o oyunları oynamak istiyorum...
_çaylak_valla kardeş ps1-ps2-ps3 bağlanıo ama yha s-video komponent fln girişli monitörün olcak yada tv kartı ile işi halledeceksin avermedia die markanın cok güsel ürünleri var bi google ara mutlaka bulursun bende şimdi ps2 yi pc ye bağlamak için tv kartı alcam anca böle bağlayabilirsin...s-video ekran kartında var böyle bi giriş ama görüntü siyah beyaz
Hallederiz_87s-video ekran kartında var böyle bi giriş ama görüntü siyahkardeş bazı ekran kartları tv kartları pal ntsc sorunu oluo bazzıları bu öellikleri desteklemiyor ö yüzden oluo
_çaylak_kardeş bazı ekran kartları tv kartları pal ntsc sorunu oluo bazzıları bu öellikleri desteklemiyor ö yüzdenDestekleyen bi ékran kartı bizim için pahalıya patlar
sen şansına küs ancca ing var
http://www.konsoloyunlari.net/fo ... rmiyor-vt12589.html
Hallederiz_87Destekleyen bi ékran kartı bizim için pahalıya patlarbak şimdi kardeş sana sölediğim tv kartlarını bi araştır forex tv 5830 e harici tv kartı-----bide avermedia tv box 7 live ext ikiside 100-150 arası fiyatları va bi araştır dene görr
_çaylak_bak şimdi kardeş sana sölediğim tv kartlarını bi araştır forex tv 5830 e harici tv kartı-----bide avermedia tv box 7 live ext ikiside 100-150 arası fiyatları va bi araştır dene göTv kartımız var ama heral desteklemiyor...
AVerMedia TV Series Device - Bt878 Video Section Multimedia Video
Bahsettiğin kartlar üzerinden video felanda bağlanılabiliyormu
1)http://www.hepsiburada.com/produ ... &productid=bd850469Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 28 Aralık 2008 01:52
MMI Arabirimi Sayesinde DVD/PS2/XBOX/KAMERA Gibi Multimedya Aygıtlara Bağlanabilme, Projeksiyon Cihazına bağlayabilme baq sölüyo işte
_çaylak_MMI Arabirimi Sayesinde DVD/PS2/XBOX/KAMERA Gibi Multimedya Aygıtlara Bağlanabilme, Projeksiyon Cihazına bağlayabilme baq sölüyo işOkkéy
Ürünün "Çin" malı olduğu söyleniyoo göründüğü kadar kaliteli değilmiş...
Kendi Tv kartımın özelliklerini öğrenip ona göre hareket etmeyi düşünüyorum..
Evrestte özellikleri gözükmüyor..
Hallederiz_87Okkéydoğru cin malı eğer paran varsa avermedia al bunlar bu yüzden ucuz olarak satılıo kim istemes avermedia yı yapınca banada haber ver bende yapıcam soraya kaldı benm iş
Ürünün "Çin" malı olduğu söyleniyoo göründüğü kadar kaliteli değilmiş...
Kendi Tv kartımın özelliklerini öğrenip ona göre hareket etmeyi düşünüyorum..
Evrestte özellikleri gözükmüyor..